Obavijesti

Show

Komentari 1

Uskoro nove cijene za Tuborg Open Fair na Šalati u Zagrebu

Uskoro nove cijene za Tuborg Open Fair na Šalati u Zagrebu
1

Od srijede, 22. svibnja za dnevnu ulaznicu trebat će izdvojiti 50 kn, dok će paket ulaznica za oba dana koštati 75 kn. Te cijene vrijedit će sve do dana festivala

VIDEO

Kako je najavljeno u prvoj objavi početna cijena ulaznica i paketa za Tuborg Open Fair od 40, odnosno 65 kn završava u utorak, 21. svibnja. Od srijede, 22. svibnja za dnevnu ulaznicu trebat će izdvojiti 50 kn, dok će paket ulaznica za oba dana koštati 75 kn. Te cijene vrijedit će do dana održavanja dvodnevnog festivala na Šalati 13. i 14. Lipnja.

Grupa TBF headliner je drugog dana Tuborg Open Faira, zajedno sa Rambo Amadeusom i St!llnessom. U intervjuu danom za T Portal Saša Antić odgovorio je na niz zanimljivih pitanja, između ostalog i kako napreduju nove pjesme i imaju li kakav hit na vidiku: 

- Meni su trenutno hit stihovi koje san zadnje napisa, radni naslov pjesme je “Moja dica neće na vjeronauk”, a par stihova ide ovako: 'Moja dica neće na vjeronauk, još su premali za te bajke, anđeli, demoni, vragovi, sveci, i dite u utrobi djevice majke… Moja dica neće na vjeronauk, još su premali za te priče, sveto trojstvo i uskrsnuće, mislin da je bolje da gledaju crtiće - rekao je.

Posljednji album splitskih genijalaca “Pistaccio Metallic” jedan je od najuspješnijih albuma proteklih godina s kojeg je skinuto nekoliko antologijskih singlova. Bend još razmišlja kako će završiti cijelu priču oko albuma jer postoji par scenarija: 

- Ne znam da li ćemo ić sa još jednim singlom, al ako se odlučimo vjerojatno će to bit “San”, nama za gušt. A ko zna, možda budemo išli i sa “Vragom”, nije ni to loša ideja, ovisi o rezultatima izbora za gradonačelnika - dodaje.

Protekli vikend, na dodjeli diskografske nagrade “Porin 2013.” njihov videospot “Grad spava” osvojio je crnu statuu u kategoriji “Najbolji video broj”.

Prva najava održavanja Tuborg Open Faira izazvala je velik interes publike koja je prepoznala osnovnu ideju ove glazbene platforme, a ona je - atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogatiti hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu. Odlični izvođači, sjajan ambijent stadiona na Šalati i izuzetno prihvatljive cijene ulaznica dobitna su kombinacija nove glazbene ponude grada Zagreba.

U četvrtak, 13. lipnja pozornica na Šalati rezervirana je za Let3, Partibrejkerse i Pozdrav Azri, dok će u petak, 14. lipnja na Tuborg Open Fairu nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness. Sa zadovoljstvom najavljujemo događaje koji će glazbeno reaktivirati stadion na Šalati, omiljeno mjesto mnogih Zagrepčana i gostiju grada, koncertni prostor koji je ugostio ogromna imena domaće i svjetske glazbene scene.

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Dnevne ulaznice

40 kn - od 23.4. do 21.5.

50 kn - od 22.5. do 13.6.

60 kn - na dan koncerta na blagajni

Paket - 2 ulaznice

65 kn - od 23.4. do 21.5.

75 kn - od 22.5. do 13.6.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar

Punkt (Branimir centar)

Dirty Old Shop, Tratinska 22

Rockmark, Berislavićeva 13

Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Aquarius CD Shop, Maksimirska 16

Entrio – www.entrio.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...