Obavijesti

Show

Komentari 205

Denis Barta osvojio je publiku: Pjevač pobjednik Supertalenta

Denis Barta osvojio je publiku: Pjevač pobjednik Supertalenta
28

Iza njega su Dance Queen, Siniša Matijević, Đulijano i Vanesa. Manje uspješno prošli su Marin , Filip Rudan, Adna Šestić, Elena Brnić, Diego i Iva Augustinović. Posljednje mjesto pripalo je Andreju Škedelu

VIDEO

Natjecanje je završilo, a pobjednik 'Supertalenta' je Denis Barta. Iza njega je sa samo 15 glasova manje Siniša Matijević, zatim plesni klub Dance Queen, a među prvih pet plasirali su se i Đulijano Jašarević i Vanesa Jakac. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Manje uspješno prošli su Marin Čačija, Filip Rudan, Adna Šestić, Elena Brnić, Diego Siqueira i Iva Augustinović. Posljednje mjesto pripalo je Andreju Škedelu. 

Gledatelji napali Škedela: Opet nas vara, vidjeli smo mu nogu
Gledatelji napali Škedela: Opet nas vara, vidjeli smo mu nogu

Diego Siqueira probio je led na sceni 'Supertalenta' čiji je ples Davor opisao 'savršenim'. 

- Toliko si svjetski izgledao - rekla je Maja te pohvalila njegovu tetovažu na leđima. Nisu se 'štedjeli' ni Martina ni Janko pa su mu udijelili komplimente. 

Diego je priznao da je ostvario svoj životni san prolaskom u finale, a otac mu je prvi put poslao poruku u kojoj mu je priznao da je ponosan na njega.

Sljedeća je nastupila Elena Brnić, Majin zlatni gumb. Predstavila se pjesmom 'Hero' pjevačice Mariah Carey, a oko nje je sve bilo posuto laticama. 

- Ti si postala viralni hit jer ti to zaista zaslužuješ - hvalila je Maja Elenu čiji video na YouTubeu ima više od 5,5 milijuna pregleda. 

- Strašno si me dirnula. Opet si me rasplakala - izjavila je Martina, a muški dio žirija također je bio 'pod dojmom'. 

Dance Queen iz Kraljevice prvi je nastupio od plesnog dijela 'Supertalenta'. 

- Ovo što ste vi pokazali je supertalent - rekao je Bilman, a Maja im je rekla da su sjajni. 

- Da živim blizu Kraljevice, upisala bih dijete u vaš plesni klub - dodala je. Janko je također imao samo riječi hvale te im je rekao da su zasluženo u finalu. 

Janko je pritisnuo zlatni gumb Adni Šestić, za koju je tada rekao da joj predviđa pobjedu. U finalu otpjevala je pjesmu 'Kao u snu' Tonija Cetinskog, a osim pjevanja, fokusirala se i na scenski nastup.

- Kako ti osjećaš pjesmu, ja to nisam još vidio - ponosan je Janko kojeg je njegova miljenica po treći put 'upropastila'. Martina smatra da je Adna svim zlim jezicima ovim nastupom 'začepila' usta, a Maja kaže da je zlatni gumb zaslužen. 

Nakon Adne, na scenu je izašao Siniša Matijević. Za finale izabrao je nacrtati Luku Modrića, kojeg smatra izvrsnim. 

- Srce mi je veliko poput kuće kad vidim ljude poput tebe. Ti si jedno pravo čudo od djeteta - hvalila je Maja dječaka. Martina je primijetila da Siniša savršeno crta, ali kad treba vratiti 'kapicu' na flomaster, pošara se. 

Vanessa Jakac 'oplela' je po harmonici i zabavila žiri i publiku u studiju. 

- Kakvo veselje ti doneseš. Ti si takav mali pozitivac, sve si nas rasplesala. Zbog tebe sam zaboravila da je za nekoliko sati ponedjeljak - raspoložena je Maja. Oduševljenje dijelili su i preostali članovi žirija. 

Siščanin Đulijano Jašarević, inače 'dečko od gume', siguran je u svoju pobjedu. Bilman ga je nazvao 'posebnim', a Maja ga je molila da pokaže neku emociju. 

- Toliko si dobar. Toliko si zasluženo ovdje - hvali ga Maja. Janko je, pak, očekivao nešto dinamičniju glazbu za njegov nastup. 

Među finalistima je i još jedan pjevač, Denis Barta iz Sarajeva. Otpjevao je pjesmu 'Vratio sam se živote' Kemala Montena. Kao i prošloga puta, izazvao je veliku količinu emocija kod žirija. 

- Denis je na ovoj pozornici Supertalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zahvalnosti - kaže Martina. 

- Prvo ti suze krenu, pa navala sreće. Kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si, malo ljudi nas danas impresionira, ali kad ti netko tako dirne srce, onda to zaista iziskuje i zahvalu i aplauz i divljenje - rekla je Maja. 

Na pozornicu došao je iluzionist Andrej Škedel, a žiri i publika su s velikom pozornošću pratili njegov nastup. Izveo je, kako je rekla djevojka na početku njegovog nastupa, jednu od najopasnijih i najtežih iluzija. Šokirana Maja zagrlila ga je i derala se 'dajte aplauz'. 

- Andrej, pa ti si lud - čudila se Šuput. Martini se ovaj nastup nije svidio, iako Andreja smatra vrlo talentiranim. Bilman je, ipak, bio fasciniran. 

Poslije iluzionista, na red je stigao Filip Rudan koji se želi probiti na svjetsko tržište, a prije finalnog nastupa imao je veliku tremu. Otpjevao je pjesmu 'The Most' Justina Biebera, Maja je primijetila i njegovoj plesačko umijeće.

- Ti imaš nevjerojatnu skromnost i moraš ostati takav - savjetuje ga Šuput. Martina je opet suprotnog mišljenja te je rekla: 'Kakva je ovo glupa pjesma?' Ipak, naposljetku ga je nazvala 'svjetskom zvijezdom'. 

Nakon nastupa plesača Marina Čačije, Davor je zaključio da ne treba zvati ljude da glasaju za njega jer će oni to sami napraviti. Ipak, Maja se našalila pa mu predložila ukoliko ne pobijedi ove godine, neka pokuša sljedeće. 

Posljednja na pozornicu došla je Iva Augustinović koja je otpjevala pjesmu 'Ave Maria'. 

- Jesmo li mogli zamisliti ljepši završetak ove sezone Supertalenta? Ja mislim da nismo. Toliko moćno, veličanstveno, umjetnički. Jako si napredovala vokalno. Mislim da si danas iznenadila i samu sebe pa neka iznenađenje večeri bude tvoja pobjeda u Supertalentu - rekla je Martina. Također, i ostali članovi žirija hvalili su Ivu.

Dok se iščekivao početak showa, kandidati su se zabavljali u backstageu.

Pokretanje videa...

00:07

Ovi finalisti oduševili su žiri i borit će se za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna:

1. Pjevačica Adna Šestić (19) iz Zenice dobila je zlatni gumb od Janka Popovića Volarića, a tek se prije četiri godine počela baviti pjevanjem. 

2. Pjevačica Iva Augustinović je iz Žepča, no životni poziv i ljubav prema glazbi odveli su ju u Graz. Kako kaže, kao prava glazbenica, bori se s dva fakulteta. 

3. Pjevača Denisa Bartu (20) u finale showa plasirala je pjesma Mate Miše Kovača 'Ostala si uvijek ista' kojom je osvojio najviše glasova gledatelja. Ukoliko pobjedi, njegov otac Nebojša rekao je da će novac donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Hrvatskoj te Roditeljskoj kući u Sarajevu.

4. Elena Brnić (13) također je pokazala talent pjevanja kojim je očarala Maju koja je pritisnula zlatni gumb i lansirala ju u polufinale. 

5. Filip Rudan još je jedan pjevač koji je stao na scenu 'Supertalenta'. 

- Konkurencija je doista velika, a vidjet ćemo jesam li dovoljno dobar za pobjedu - izjavio je Filip dok se pripremao za finale. 

6. Plesač Diego Siqueira (29) plasirao se u finale, a kako je rekao, uopće nije očekivao da će do toga doći.

- Ima toliko puno talentiranih ljudi, ja zapravo nisam ni sanjao da je moguće proći, samo sam bio spreman zaplesati i pokazati ljudima tko sam - iskren je Diego. 

7. Plesni klub Dance Queen iz Kraljevice svojom je koreografijom zasigurno oduševio Davora Bilmana koji im je osigurao prolazak u polufinale. Poznati su po velikom broju plesača, a u finalu će ih na scenu stati čak 61. 

8. Plesom se predstavio i Marin Čačija iz Rijeke.

- Ovo što si ti sad izveo, mislim da si ti sad pomutio račune mnogima. Ti moraš putovati svijetom i pokazati svoj supertalent. Ovo je bilo abnormalno dobro - nahvalila ga je Šuput. 

9. Andrej Škedel je iluzionist, a na pitanje kako se to postaje nije imao odgovor. 

- Sada se već otelo kontroli - šalio se Andrej. 

10. Siniša Matijević (13) zatvorenim očima nacrtao je Nikolu Teslu, a žiri ga je opisao posebnim dječakom koji širi toplinu i mir oko sebe. 

11. Tijekom nastupa plesača Đulijana Jašarevića, Maja je cijelo vrijeme govorila da nije normalan te mu rekla da zaslužuje finale. Martina mu je čak predvidjela i 'američki san'. 

12. U finale je prošla i Vanessa Jakac (14) iz Buzeta sa svojom harmonikom Julijanom. 

- Ja mogu pjevati, plesati, svirati i pritom se dobro zabaviti. Harmoniku cijela obitelj voli, svi smo veseljaci - rekla je Jakac. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...