Obavijesti

Show

Komentari 1

Uspješna suradnja: Lijepa Sara Škugor i The Seige snimili spot

Uspješna suradnja: Lijepa Sara Škugor i The Seige snimili spot
1

DOBITNA KOMBINACIJA Američki reper na suradnju je pristao na poziv prijatelja producenta Igora Ivanovića, koji je s Markom Vojvodićem autor teksta i glazbe.

VIDEO

Ovo mi je prva suradnja i mislim da smo napravili dobar posao. Taz se super uklopio u pjesmu i nadam se da će ovo biti samo početak jedne uspješne priče, rekla je Sara Škugor. Mlada Šibenčanka ljetos je objavila singl 'Ti i ja', koji je snimila s Tazom Conleyem

Američki reper na tamošnjoj sceni radi pod imenom The Seige, a na suradnju je pristao na poziv prijatelja producenta Igora Ivanovića, koji je s Markom Vojvodićem autor teksta i glazbe. Sara s Igorom i njegovim timom deciBel Music Studio surađuje otkako se pojavila na sceni, a Igor je ujedno i redatelj spota. Video se snimao na prekrasnim lokacijama Vranskog jezera, plaži otoka Vrgade i u Los Angelesu.

- Nisam mogao doći u Hrvatsku pa sam svoj dio spota snimao u Americi. Sudeći prema Sarinu izgledu imate prekrasne žene i zato vam obećajem da ću vas sigurno posjetiti - kaže Taz.

Atraktivna Dalmatinka solo karijeru započela je prije dvije godine, a suradnja s Tazom njezin je peti singl. 
Osim internacionalne suradnje Sara se može pohvaliti i s novim timom mladih zadarskih dizajnerica koje su osmislile njezin stajling. Tako je Božena Bratović - Smolić, koja se krije iza brenda Becha design, zaslužna za haljine dok je nakit D' se:riz izradila Višnja Knežević. 

Kako lijepa Šibenčanka izgleda te kako je Taz odradio svoju ulogu pogledajte premijerno u novom video spotu s kojim se nastavlja suradnja između DB Music Studija i izdavačke kuće Hit Records.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac