Obavijesti

Show

Komentari 11

Uzeli im djecu: Elvisova kći kod muža našla pedofilske snimke

Uzeli im djecu: Elvisova kći kod muža našla pedofilske snimke
1

Lisa Marie Presley u lipnju prošle godine zatražila je razvod od supruga, glazbenika Michaela Lockwooda. Tada je kao razlog navela da previše troši no istina je puno strašnija

VIDEO

Bila sam šokirana i prestravljena, osjetila sam mučninu, izjavila je Lisa Marie Presley (48) kada je na suprugovom računalu pronašla stotine fotografija i snimaka maloljetnih djevojčica, prenosi Daily Mail koji se 'dokopao' sudskih zapisnika. 

Lisa Marie tražila je razvod od svog četvrtog supruga, glazbenika i producenta Michaela Lockwooda (55) još u lipnju prošle godine i to nekoliko mjeseci nakon što su počeli živjeti odvojeno. Lisa je tada tražila puno skrbništvo nad njihovo dvoje djece, osmogodišnjim blizankama Finley i Harper.

Njihove kćeri tada je oduzela socijalna služba, a pod njihovim će skrbništvom ostati sve do suđenja, koje je zakazano za ožujak. 

2012 Billboard Awards - Arrivals

Nakon što je Lisa Marie obavijestila policiju o sadržaju suprugovog računala, policija je izvršila raciju te iz kuće zaplijenila preko 80 elektronskih uređaja koje još uvijek istražuju. 

- Sada je sve u rukama policije u Tennesseeju. Ne znam što se još nalazi na tim uređajima, no strah me da postoje još gore fotografije i dokazi od onog što su do sada vidjeli - kazala je Presley sudu. 

Lisa Marie je u lipnju prošle godine medijima rekla da se rastaje jer je njen suprug potrošio deset milijuna kuna ostavštine njenog od oca Elvisa Presley. 

- Problem je i u tome što je Michael loš otac i ne radi stvari koje bi očevi trebali raditi - rekla je tada kći 'Kralja rock'n'rolla'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...