Obavijesti

Show

Komentari 85

'Hrvatska Kim' samo jednom objavom zaradi prosječnu plaću

'Hrvatska Kim' samo jednom objavom zaradi prosječnu plaću
11

Blogerica i zvijezda društvenih mreža Jelena Perić (24) nevjerojatno podsjeća na Kim Kardashian. Iako joj laskaju usporedbe, njen cilj je proslaviti se na vlastitom imenu

VIDEO

Vizažistica Jelena Perić na Instagramu broji gotovo 900.000 pratitelja, a o njoj su pisali i svjetski mediji zbog njene sličnosti sa najpoznatijom svjetskom reality zvijezdom Kim Kardashian. 

Ekskluzivni razgovor s 'hrvatskom Kim Kardashian' možete pratiti uživo na našem Facebooku i svim ostalim platformama 24 sata: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska Kim Kardashian: Ovo su trikovi kako se obogatiti na internetu

Posted by 24sata on 20. rujna 2016

Jelena ima skoro milijun pratitelja i na svakom je zahvalna. Svojim raznovrsnim snimkama uspjela je 'iskočiti' iz mase, a sada više ne mora biti toliko produktivna jer je ostvarila svoj cilj. 

Stranci je vole, a domaći negoduju

- Ja nemam slobodan dan, doima se lagano, ali nije. Cijelo vrijeme radim - kazala je. Ono što radi 'iza kulisa' nitko ne vidi, pa neki smatraju da svoj novac nije 'ni zaradila'. Jelena po jednoj objavi može zaraditi i do jedne prosječne hrvatske plaće. Američke Instagram zvijezde, kaže, zarađuju i po nekoliko tisuća dolara po jednoj 'fotki'. 

- Ja promoviram i Hrvatsku, ne može nam to odmoći - rekla je Jelena. Većina njenih pratitelja su iz inozemstva i rijetko kada ima negativne komentare, osim kada je riječ o njenim sugrađanima. 

- Od dva Hrvata koji će mi komentirati fotografiju, jedan će napisati negativni komentar - rekla je Jelena. No negativa joj ne smeta. 

- To što će netko napisati za mene da sam ovakva ili onakva, ja to mogu pročitati, a i ne moram. Ništa mi se neće dogoditi, ja ću i dalje raditi i zarađivati svoj novac, dok će taj netko sjediti iza kamere i eto.. - osvrnula se blogerica. 

Perić smatra da je najveća razlika između nje i Kim što je 'vrh njene golotinje fotografija u bikiniju'. 

- Ne želim ići u tom smjeru, ne želim biti polugola. Ja sam se opredijelila za šminku - objasnila je Jelena koja tvrdi da Instagram zvijezde imaju veću moć danas od modne industrije. 

Svaka sličnost je slučajna 

- Ja nikada nisam pokušavala izgledati kao Kim. Dogodilo se, i ja imam tamnu kosu. Pomogla mi je sličnost s njom u početku. Ideal Kimine ljepote je svakodnevna. Cure tih profila uspijevaju na Instagramu, ona je Marilyn Monroe 21. stoljeća - zaključila je Instagram zvijezda. 

Jelena nam je i otkrila kako postati zvijezda na društvenim mrežama. Najvažnije je, kada se snimati, imati dobro osvjetljenje. Bitna je i njegovana kosa te styling, a važno je znati o čemu pričate. Iskrenost je, kaže, bitna. 

- Danas od sebe možete napraviti umjetnu osobu i tako biti popularni, ali to ljudi kad-tad shvate. Morate biti ono što jeste - savjetovala je Perić koja se svojim pratiteljima u pravom svijetlu prikazuje na Snapchatu, gdje redovno objavljuje trenutke iz svoga dana. 

Što se tiče ljubavi, hrvatska 'Instagram kraljica' nema vremena za dečka. 

- Sretno sam slobodna, ne bih imala vremena ni otići na kavu. Taj muškarac bi trebao biti jaka i staložena osoba da me možete pratiti - zaključila je Jelena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:07

Ako ste ikad poželjeli postati Youtube zvijezda i raditi baš ono što najviše volite, pratite najveću regionalnu Youtube mrežu - JoomBoos, koja vam ove jeseni donosi VideoStar spektakl neviđen na ovim prostorima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...