Obavijesti

Show

Komentari 10

Već prvog dana: Mario je imao 'pune ruke posla' s farmerima

Već prvog dana: Mario je imao 'pune ruke posla' s farmerima
6

Mario je po dolasku pozdravio farmere i objasnio im kako je on tu da im pomogne i da im bude moralna podrška, a zatim je Gazdama objasnio da će ovoga tjedna za zadatak imati izgraditi farmersku teretanu

VIDEO

Poanta je da podignemo svijest o zdravom načinu života, kazao je Mario Gazdama.

- Trenirat ćemo kao lavovi ovaj tjedan - zaključio je. 

- Jako sam sretna što nam je Mario došao u posjetu, jako sam uzbuđena i jedva čekam da krenemo trenirati. Već sad nas hvata taj neki sportski duh - izjavila je Barbara dodavši kako smatra da će im Mario pomoći u rješavanju nekih konflikata. 

Dok je Mario objašnjavao tjedni zadatak, Mentor Joža pošao je s farmerima u obilazak. Bio je zadovoljan poslom kojeg su napravili, no jedna stvar mu je zasmetala – njihov odnos prema životinjama. Osvrnuo se na i na događaj proteklog tjedna u kojem je Tomislav, kako bi pomaknuo konja da očisti njegovo stanište, disciplinski šibu usmjerio prema konju te je konj, sukladno svojim životinjskim nagonima podignuo nogu i kopitom udario Gorana koji  se nalazio u blizini.

Goran je okrivio Tomislava, tvrdeći da svoju negativnu energiju širi na sve, a Josipa je dodala da i životinje osjećaju njihovu nervozu. Uz Gorana su stali i svi farmeri crvene zajednice  te Tomislavu pokušali objasniti kako ukoliko životinju želi pomaknuti, mora ju odgurnuti, a ne koristiti šibu.

Mentor Joža ovom prilikom dao im je usmenu opomenu, a ukoliko farmeri ne budu poštovali pravilo – bit će sankcionirani. - Briga  o životinjama je na prvom mjestu - poručio im je Joža.

Kako bi bili što uspješniji u vježbanju, Mario je farmerima donio poklone – sportsku opremu i dodatke prehrani.

- Gledao sam te ja na farmi i za mene si bio najbolji, bez obzira na to što si ti tu. Bio si pošten i ono sve - rekao mu je Gordan, koji je kao i svi farmeri oduševljen njegovom posjetom.

No, Mario nije gubio vrijeme te se već prvog dana bacio na izglađivanje međuljudskih odnosa, a najprije je pokušao pomiriti Gorana i Tomislava.

- Ja sam tu jer vam želim pomoći, smiriti vas i reći da ove situacije više nećete biti. Trenutci koje sad jesu, proživi ih maksimalno pozitivno, da ti ostanu - kazao je Tomislavu koji je pak okrivio Gorana da igra, kako kaže, kvarnu igru.

- Ne trebaš ti meni nisi mi ikad trebao. Isto kao što si za Barbaru maloprije rekao:meni ona nije ništa nit je ikada bilo, a non-stop si plazio po njoj i govorio da je ovo za ubuduće, da nije za sad - odbrusio mu je Goran, a uz veliku želju i trud da pomiri ovu dvojicu farmera, Mario im je poručio: 'Vi niste ovdje da ratujete jedan s drugim. Tvrdoglavi ste magarci i jedan i drugi.'

Budući da je Tomislav odlučio kako, izuzev tjednih zadataka, više neće komunicirati sa svojom zajednicom, vrijeme za razbibrigu provodi na ogradi s farmerima suprotnog tima, a čini se kako je svoju saveznicu našao u Jasmini.

 Ti si ga skužila, provalila si ga - odmah joj je rekao Tomislav,a Jasmina je dodala: 'Ja sam odmah prvi dan rekla da je dirigent!

Tomislav je također Jasmini i Gordanu otkrio kako je Josipa počela 'kužiti' neke stvari u vezi Gorana  te da crvena zajednica želi preobratiti Gordana da pređe u njihov tim.

- Oni misle da si ti slab na Barbaru i sad šalju nju na tebe. Ja čujem sve što oni pričaju, a oni misle da ja spavam - otkrio im je, a Jasmina je zaključila: 'Neće oni njega nikad obratiti!'

Dok je Tomislav na ogradi pričao s Jasminom, crvena zajednica je za stolom pričala o njegovom ponašanju. Barbara se povjerila Josipi govoreći joj kako ju je Tomislav povrijedio kao ženu, kao osobu s kojom je imao intimniji odnos te kao člana crvenog tima-

- Ja njega žalim, on ništa nije prošao u životu, nit će proći. Ja sam njemu rak rana. On je za mene običan pijanac - zaključio je Goran.

Pogledajte drugu epizodu VideoStara:
 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja