Obavijesti

Show

Komentari 63

Veliki zaokret u karijeri: Nisam više pjevačica već životni guru

Veliki zaokret u karijeri: Nisam više pjevačica već životni guru
1

NOVA KARIJERA Tajči vodi talk show u kojem ljude inspirira da bolje žive. Bivša zvijezda pomaže zlostavljanim ženama i mentorica je u zatvoru

VIDEO

Amerika je velika te čak i kad u nečemu ne uspiješ, ona ti ponovno da priliku da počneš ispočetka, a Hrvatska je malena i zatvorena. Kad te ‘brendiraju’ kao nešto, onda takav moraš i ostati, kaže Tatjana Cameron Tajči (46).

Nekadašnja pjevačka zvijezda Jugoslavije već 20 godina živi u Americi, gdje pjeva uglavnom duhovne pjesme, glumi, odnedavno vodi talk show, a piše i priče kojima želi inspirirati čitatelje. Udala se za Amerikanca Matthewa Camerona, s kojim se upoznala u crkvi, a on radi kao njezin agent. Imaju tri sina, Dantea (14), Evana (13) i Blaisea (10). 

Dvije godine nakon hita ‘Hajde da ludujemo’ preselila se u New York

Tajči je dodala kako joj u Americi nedostaju ona prijateljstva i bliskost koje ima u Hrvatskoj. Trenutačno radi kao voditeljica talk showa “Waking Up In America”, u kojem joj je cilj inspirirati ljude na bolji život. Riječ je o svojevrsnoj emisiji samopomoći.

- Moj je životni cilj pomoći ljudima da žive iz ljubavi a ne straha. Imam puno iskustva sa samopomoći, spiritualnošću, vođenjem drugih kroz život - kaže pjevačica, koja nas je s 19 godina predstavljala na Eurosongu 1990. u Zagrebu. Osvojila je sedmo mjesto s hitom 'Hajde da ludujemo'. Ne želi da je samo pamte kroz prizmu tog natjecanja i te pjesme, koja ju je proslavila.

Cafe24

- Željela bih da me pamte kao nekoga tko je inspirirao druge da žive sa svrhom. Isto tako željela bih da me pamte kao ženu koja je pomagala onima koji pate, pogotovo ženama koje su zlostavljane - kaže Tatjana, koja se nedavno našla i u zatvoru u ulozi mentorice.

- Ponosna sam što sam bez straha rekla ‘da’ radu sa ženama koje su preživjele zlostavljanja, trgovinu seksom i ovisnosti o drogi - zaključila je Cameron.

YouTube

Pjevačica želi pomoći duhovnim savjetima

'Vjerujte u sebe i snove. svi smo nekako povezani nekim nitima koje su nevidljive'

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane