Obavijesti

Show

Komentari 302

Vole čupavo: Zvijezde koje se bore protiv na pjene i britvica

Vole čupavo: Zvijezde koje se bore protiv na pjene i britvica
1

100 % PRIRODNO U vremenu društvenih mreža i ne biranja sredstva za 'lajk', savršen izgled postao je važniji nego ikad. Ipak, neke poznate dame to previše ne impresionira

VIDEO

Mnoge od njih imaju pravu malu vojsku ljudi koji se brinu o njihovom izgledu. Na kozmetiku, odjeću i osobne trenere troše na stotine tisuća dolara, ali ipak ne uspijevaju izgledati savršeno u baš svakom trenutku. Ipak, neke od njih uopće ne zanima 'speglani' izgled, savršen do najsitnijeg detalja.

Naime u posljednjih nekoliko godina brojne poznate dame prestale su skrivati neobrijane pazuhe. Dapače, ponosno su ih pokazivale na društvenim mrežama i crvenim tepisima i na taj način podržale prirodni 'look', a ovo su samo neke od njih:

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez (38), zvijezda serijala 'Brzi i žestoki', prije godinu dana čestitala je svojim obožavateljima početak zimskog solsticija fotografijom na kojoj pozira ispred božićne jelke, dok na glavi ima kapu Djeda Mraza. No ono što je privuklo najviše pažnje su bile dlake ispod njenog pazuha. 

- Obećanjem da ću obrijati pazuhe nekad prije Nove godine - napisala je tada Michelle, no, čini se, dlakavi pazusi su joj se baš svidjeli.

Madonna

Duge dlake. Nije me briga, napisala je kraljica popa ispod fotografije na kojoj nosi crni grudnjak i leptir mašnu. Ipak, svu pažnju privukao je njen dlakavi pazuh koji je stavila u prvi plan.

Miley Cyrus

 

💖Joan's cheerleader 💖

Fotografiju objavljuje Miley Cyrus (@mileycyrus)

Pjevačica Miley Cyrus (24) često na društvenim mrežama objavljuje 'interesantne fotografije pa je tako svoje pratitelje u nekoliko navrata 'počastila' svojim dlakavim pazusima.

Patti Smith

Američka pjevačica i skladateljica toliko se ugodno osjeća s dlakavim pazusima da ih je ovjekovječila i na omotu jednog od svojih albuma.

Penélope Cruz

Prekrasna Penélope Cruz (42) svoje je dlakave pazuhe ponosno pokazala na naslovnici časopisa.

Scout LaRue Willis

Nasljednica holivudskih zvijezda, Brucea Willisa i Demi Moore, često na Instagramu objavljuje 'vruće' fotografije, a na jednoj takvoj pokazala je i što skriva ispod pazuha.

Sofia Loren

Jedna od najljepših žena na svijetu danas ima 82 godine, ali i dalje svojim izgledom ostavlja bez daha. Prekrasna Talijanka nije ljubiteljica britvice što dokazuje i video s njezinim 'best of' fotografijama dlakavih pazuha.

Ali to nije sve!

Ako krenemo brojati sve poznate dame koje su se pokazale u ovom 'opuštenom' izdanju, ispada da su dlakavi pazusi puno više 'mainstream' nego što bi pomislili, a ovo je dokaz za to:

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 302
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...