Obavijesti

Show

Komentari 0

Dođi! Vrckavi vilenjak Zvonko spašava Božić u Arena Centru

Dođi! Vrckavi vilenjak Zvonko spašava Božić u Arena Centru
1

Božićna predstava za djecu od 3 do 12 godina donosi brojna zabavna iznenađenja uz susret s Djedom Božićnjakom i vrijedan poklon paket za svako dijete

VIDEO

Na 2. katu Arena Centra od 29.11. do 31.12. svaki dan osim Božića (25. i 26.12.) djecu će uveseljavat zgode djevojčice Dunje i vilenjaka Zvonka u bajkovitoj dječjoj predstavi „Kako je vilenjak spasio Božić“.

Predstava na zabavan i interaktivan način priča o snazi dječje mašte i vjerovanju u blagdanski duh.

Priča se zasniva na ideji kako u sve težim vremenima sve manje odraslih i djece vjeruje u Djeda Božićnjaka, u smisao darivanja i blagdansko veselje. Opasnost je to koja se osjeti i na dalekom Sjevernom polu a prijeti time da Djed Božićnjak više neće moć dolazit u domove djece i donijet poklone. Zato Djed Božićnjak u domove djece šalje svoje vilenjake da vidi vjeruju li ona u duh Božića, u zaigranosti i maštu. Još važnije – vjeruju li i njihovi roditelji ili su zaboravili što znači biti dijete.

Predstava u gotovo 40 minuta trajanja prati zgode vilenjaka Zvonka kojeg ispod kreveta otkriva djevojčica Dunja. Iznenađenje na kraju predstave oduševit će svu djecu jer se pojavljuje i poseban gost predstave – Djed Božićnjak koji djeci iz publike donosi vrijedan poklon paket.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dramaturg i autor predstave je Igor Weidlich dok režiju potpisuje nagrađivani režiser i koreograf Igor Barberić. U predstavi glume Dunja Fajdić (djevojčica Dunja), Igor Baksa (vilenjak Zvonko), Vesna Ravenščak (mama) i Djed Božićnjak.

Svaka kupljena ulaznica za predstavu donosi i vrijedan poklon paket koji se sastoji od dječje knjige, dječjeg DVD-a i mjesečnika Dječji zabavnik uz popratne poklone.

Ovo je ujedno izvrsna prilika za kupovinu najljepših i najpovoljnijih blagdanskih poklona u više od 200 trgovina koje u prosincu rade od 9 do 22 sata. Arena Centar daje i mogućnost kupnje poklon kartice, idealnog poklona koji će ispuniti sve vaše želje i želje onih koje želite darivati, bilo da je riječ o rodbini, prijateljima, poslovnim partnerima ili zaposlenicima. Parkirajte se besplatno na jednom od 3000 parkirnih mjesta  i uživajte u shoppingu! Saznajte više na www.arenacentar.hr.

Raspored predstava

Radnim danom, ponedjeljak - petak: u 18 i 19 sati

Vikendom, subota i nedjelja: u 12, 15 i 18 sati

Skraćenog radnog dana 24.12. i 31.12. : u 12 sati

Ulaznice

Prodaja ulaznica na 2. katu Arena centra: radnim danom od 16 do 19 sati; vikendom od 11 do 15 i 17 do 19 sati 

Ulaznice su dostupne i u sustavu Entrio: na svim Entrio prodajnim mjestima (Churchill Cigar Shop u Arena centru, prizemlje, zona B) i na www.entrio.hr  

Do 29.11. na sve online kupljene ulaznice na www.entrio.hr traje popust od 10% 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama