Obavijesti

Show

Komentari 48

Siniša Kardashian nigdje bez vozača, tjelohranitelja i tajnice

Siniša Kardashian nigdje bez vozača, tjelohranitelja i tajnice
1

Siniša Vuco (45) ima tjelohranitelja koji mu je i vozač, a njegova prateća pjevačica iz benda ujedno mu je i tajnica. Umjesto njega javlja se na telefon, a za intervju traži 30.000 kuna

VIDEO

Vucina tajnica s 'najvećom hrvatskom zvijezdom' koja, kako tvrdi, ima 100.000 obožavatelja traži 30.000 kuna.

- Ja da hoću, mogu da osvojim paravojne formacije, ja brate napravim puč veći nego u Ukrajini, samo nemam vremena - rekao je svojedobno Vuco.

Kako objašnjava njegova tajnica Antonija Vučica (29), odnosno prateća pjevačica, koja nastupa pod pseudonimom Nazifa Gljiva u heavy metal bendu Živo blato, Vuco ne daje intervjue već deset godina.

Smatraju da je 30.000 kuna realna cijena za intervju. Crvenokosa Splićanka se prije pet godina prijavila na naš natječaj u kojem smo tražili dvojnike Sulejmana i Hurem. Tada je rekla da ako pobijedi šefa Vucu neće voditi na nagradno putovanje u Istanbul. Vuco nije imao pojma da mu je prateći vokal sličan zvijezdi turske sapunice.


- Nemam vam ja pojma o čemu govorite. Ništa ja to ne gledam - rekao je tada Vuco.

Na parlamentarnim izborima 2011. svoju asistenticu stavio je i na svoju Nezavisnu listu. Osvojili su oko 3000 glasova i nisu prešli izborni prag. Vuco je prije nekoliko godina izjavio da je 'veći od cijele zemlje i da Hrvatsku stavi u džep'.

Iako se i politički angažirala nakon što je postala pjevačica i menadžerica, ni Antonija, po uzoru na svojega šefa, nije htjela davati izjave. Bez šefove dozvole nije htio razgovarati ni Vucin tjelohranitelj Dražen Draženović zvan Gugi, koji mu je ujedno i osobni vozač.

Vuco i Gugi poznaju se godinama, a pjevačev tjelohranitelj i vozač bio je statist u srpskoj komediji 'Parada'. Glumio je lokalca na neimenovanom hrvatskom otoku u sceni kad Srbin Limun i homoseksualac Radmilo mrtvi hladni dođu popiti 'srpsko pivo' u kafiću Oluja. Gugijev sin Antonio je inače poznati zagrebački celebrity frizer.
 

Gugi čuva šefa Vucu, vozi ga gdje zatreba, a u slobodno vrijeme statira u filmovima

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane