Obavijesti

Show

Komentari 3

Za vruće dane: Ljubavni klasik koji će u vama probuditi strast

Za vruće dane: Ljubavni klasik koji će u vama probuditi strast
1

'PRIČA O NAMA' Pet stranica. Pismo koje krije tajnu koja je pet godina ležala duboko zakopana. Tajnu koju ni jedno ni drugo nisu htjeli doznati. Hoće li ih istina ponovno razdvojiti?

VIDEO

Cassia Leo, poznata spisateljica bestselera New York Timesa, u svojoj kolekciji 'Priča o nama',  donosi nam zamršene ljubavne priče, prepune tajni i laži.

Pet stranica. Pismo koje krije tajnu koja je pet godina ležala duboko zakopana. Tajnu koju ni jedno ni drugo nisu htjeli doznati. Hoće li ih istina ponovno razdvojiti?

Pet godina nakon burnog prekida, Houston i Rory prisiljeni su raditi skupa na otvorenju novog vinskog bara. Bez obzira na njihovu tragičnu prošlost, ne mogu odoljeti jedno drugome i ponovno završavaju skupa. Pismo im visi iznad glava poput giljotine. Houston se ponovno nalazi u istoj situaciji u kojoj je bio prije pet godina - mora birati između istine i jedine žene koju je ikada volio.

Uz prvi roman 'Pad', Biobaza vam poklanja Zlatni pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put. Pekmez sadrži prirodne sastojke koji koži osiguravaju dubinsku hidrataciju, obavijaju je neodoljivim sjajem te potiču tamnjenje i postizanje brončane puti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz drugi roman 'Slom' na dar dobivate Biobaza SUN - SOS jogurt - losion za tijelo s proteinima jogurta za umirivanje kože nakon sunca.

Halliena ispovijest po drugi je puta rastavila Houstona i Rory. Houston je konačno razotkrio sestrinu tajnu, ali sada se mora nositi s posljedicama. Zakunuo se da će ispraviti svoje greške i ponovno osvojiti Rory, ali bol koju je prouzročilo Hallieno pismo više nije jedina prepreka. Houston mora uvjeriti Rory da njihova priča nije još završena. Očajna da pobjegne od Halliena tajne i Houstonovih laži, Rory pronalazi utjehu u Liamu. Liam dobiva posao u Kaliforniji i poziva Rory da pođe s njim. Rory prihvaća njegovu ponudu, bježi iz Portlanda i ostavlja svoje slomljeno srce iza sebe. Tamo pronalazi novu prijateljicu koja je uvodi u književni svijet. Međutim, ima li njezin novi prijatelj skrivene motive?

Uz treći nastavak 'Uspon' Biobaza vam daruje SUN - Tan Maximizer - losion za tijelo s aminokiselinama za zadržavanje preplanule puti.

Liama više nema u priči, a Houston i Rory nalaze se pred važnom životnom odlukom. Roryn otac dolazi u Kaliforniju utješiti kćer i pokajati se za svoje grijehe, a Houston donosi svoju odluku. Rory misli da se Houston šali kada predloži da neko vrijeme ne budu skupa, ali on je ozbiljan u svojoj namjeri. Nije mogao odabrati gori trenutak. Houston i Rory pokušavaju njegovati novo prijateljstvo, ali njihove obitelji i prijatelji odlučuju ukloniti sve prepreke i strahove. Nezaboravan kraj priče o Houstonu i Rory.

Roman 'Pad' potražite na kioscima Tiska, Tisak media centrima, iNovinama, poštanskim uredima i na mondo.hr za samo 49,90 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana