Obavijesti

Show

Komentari 6

Zagorski dvojnik kralja fešti: Mišo, volio bih da se upoznamo

Zagorski dvojnik kralja fešti: Mišo, volio bih da se upoznamo
2

Zagorski Mišo nastupio je u Bedekovčini, osvojio nagradu publike, a jedini san mu je upoznati svog idola. Tesar iz zagorske Pregrade nastupao je u showu 'Nikad nije kasno'

VIDEO

Bivši kandidat showa “Nikad nije kasno”, Branko Papeš (57), osvojio je u nedjelju prvu nagradu publike na HITfestu 2017. u Bedekovčini u Zagorju.

- Pomislio sam kako je možda moguće da pobijedim jer je pjesma stvarno super, ali publika me baš ugodno iznenadila - kaže Branko.

Tesar iz zagorske Pregrade pjevao je pjesmu “Nikad nije kasno”, inspiriranu showom u kojem je nedavno nastupao.

- Stihove je napisala Senka Seljan, a uglazbio ju je i aranžirao moj dugogodišnji prijatelj Josip Pokupec - kaže glazbenik. Papešu ovo nije prva glazbena nagrada jer ih je, kako tvrdi, prije 12 godina dobivao sa sastavom Noćne ptice. Zbog sličnosti s idolom iz djetinjstva Branka svi zovu zagorskim Mišom Kovačem.

- Mišu još nisam upoznao. Volio bih da se to ostvari i da zapjevamo, ali tko zna - kaže glazbenik. Prije deset godina prestao je šišati kosu kako bi bio što sličniji njemu.

Supruga Mira nije uopće ljubomorna na obožavateljice, navikla je s godinama

- Stalno mi prilaze ljudi jer se žele slikati sa mnom. Dobro su me prihvatili - kaže Papeš. Njegova supruga Mira (57), s kojom ima dvije kćeri i sina, podržava ga u glazbenoj karijeri i nije ljubomorna na brojne obožavateljice.

- Ma kakvi, ne smetaju joj. Navikla se već nakon toliko godina - smije se zagorski Mišo. Osim glazbenih gaža, kojih ima napretek po vjenčanjima i raznim feštama, Papeš se bavi vinogradom.

- U svom vinogradu radim vina i prodajem ih. Imao sam i taksi službu tri godine, ali sam se sad posvetio glazbi - kaže Branko, koji svira klarinet, saksofon, bas gitaru i gitaru. Zagorski Mišo je nekoć svirao u Njemačkoj, a danas najčešće nastupa u Zagorju i u Sloveniji s glazbenim sastavom Duo Papeš, koji je osnovao prije osam godina.

- Sin Milan je također glazbenik i nastupa s grupom

Foršuss. Kćeri Danijela i Marina divno pjevaju, ali obje rade kao profesorice - kaže Branko. Sad se okrenuo promoviranju svoje pobjedničke pjesme “Nikad nije kasno”, zbog koje su ga već zvali da nastupa u Sloveniji. Glazbena karijera mu se, kako tvrdi, podigla na višu razinu nakon nastupa u glazbenom showu na televiziji.

- Dosta mi se povećao broj gaža posljednjih mjeseci. Sve je na kraju super ispalo - zaključuje zagorski Mišo Kovač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'
PROMIJENILO MU ŽIVOT

Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'

U showu 'Brak na prvu' parovi su morali jedno drugome otkriti trenutak iz života koji ih je obilježio. Marko je priznao kako je imao brojne poroke, a Mura da ju jedna bivša veza u potpunosti promijenila