Obavijesti

Show

Zak fanovima daje poklon koji se pamti: Poslušajte novi hit

Zak fanovima daje poklon koji se pamti: Poslušajte novi hit
3

'ZA LJUBAV ROĐENI' Producent, autor glazbe, teksta i aranžmana je Ivan Zak, dok režiju spota potpisuje Dario Radusin. Nova pjesma najbolja najava njegovog koncerta u zagrebačkoj Areni

VIDEO

Nakon ljetnog hita "Meni se s tobom" koji je publika zavoljela na "prvu notu", Ivan Zak sprema novu pjesmu pod naslovom "Za ljubav rođeni". Autor i pjevač proveo je radno ljeto nastupajući diljem jadranske obale, a svoj je glazbeni studio nakratko prebacio na jahtu. Ondje je u pauzama od nastupa pisao romantične jesenske stihove te skladao melodiju prožetu pop ritmom kako bi uoči svog spektakularnog koncerta u zagrebačkoj Areni 11.veljače 2017. fanove počastio novom pjesmom. Kadrovi spota za budući Zakov hit snimali su se u Zaprešiću i okolici. 

POGLEDAJTE NOVI SPOT:

 

- Publici sam obećao novu pjesmu, pa sam obećanje i održao. Iako su pred nama tmurni i pomalo melankolični jesenski dani, skladao sam nešto sasvim suprotno, nova pjesma je brza, živog ritma, lako se pamti i rasplesat će svakoga - rekao je pjevač.

Producent, autor glazbe, teksta i aranžmana je Ivan Zak, dok režiju spota potpisuje Dario Radusin. 

Jedan od naših najpopularnijih pjevača, Ivan Zak, već je osvojio publiku svojom spontanošću i pozitivnom energijom koje, vjerujemo, neće nedostajati ni u zagrebačkoj Areni. Stoga je i nova Zakova pjesma najbolja najava njegovog koncerta gdje će mnogi slaviti ljubav uoči Dana zaljubljenih. Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac