Obavijesti

Show

Komentari 17

Zak oduševio fanove: 'U ljubavi ne kalkuliram, spontan sam...'

Zak oduševio fanove: 'U ljubavi ne kalkuliram, spontan sam...'
1

U glazbi i ljubavi ne kalkuliram, ne planiram te postupam spontano i iskreno. Ova pjesma nastala je upravo na temelju tih uvjerenja, rekao je pjevač iz Jaske

VIDEO

Iako je Ivan Zak autor teksta i glazbe, zvijezde novoga spota su djeca koja su na tren 'ušla' u cipele odraslih i glume zaljubljeni par na večeri u restoranu. Osim što je napisao glazbu i tekst, Zak je pjesmu 'Sve si moje' aranžirao i producirao uz pomoć Luke Kovačića, a s njom će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama 10. i 11. lipnja.

- Za ovu pjesmu želio sam napraviti spot koji će prikazati priču na drugačiji način. Glavni glumci u spotu su djeca koja su me oduševila svojim angažmanom. Oboje su se uživjeli u uloge i odigrali priču kao odrasli. Ovo snimanje bilo mi je najbolje do sada - rekao je Zak.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Zak gostovao kod Dalibora Petka

Pokretanje videa...

03:40

Pjevač se rado druži s najmlađima, koji su sve češća publika na njegovim spektakularnim koncertima na otvorenom. Danas će u Ivanovu nastupu uživati Porečani i Porečanke u popratnom programu Poslovnog uzleta 2016.

- Svaki se put nasmijem od srca gledajući najmlađe u prvim redovima kako već oko 23 sata zijevaju i jedva drže oči otvorenima. No njihova želja da se upoznaju sa mnom bude jača od umora pa živnu čim nakon dvosatne svirke siđem s bine među njih te im se potpišem i fotografiram s njima - rekao je pjevač. Iako se njegovim obožavateljima katkad čini da je već postigao sve uspjehe u pjevačkoj karijeri, Jaskanac ih redovito iznenađuje novim planovima.

- Imam velike planove kad je glazba u pitanju jer ja od glazbe živim od svoje 16. godine. Glazba mi je više od života zbog čega želim uvijek napredovati, napraviti bolju pjesmu i napuniti veću dvoranu - zaključuje nagrađivani glazbenik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš