Obavijesti

Show

Komentari 64

Zamjenske mame svidjele su se i očevima i sinovima iz showa

Zamjenske mame svidjele su se i očevima i sinovima iz showa
1

OPET KREĆE SHOW NAKON 10 GODINA Nives Celzijus je mutila jaja, Aleksandra Grdić je bježala od magaraca, a Rina Dehni u halterima je čistila i prala zahod

VIDEO

Predivna obitelj me ugostila u showu ‘Mijenjam ženu’. Bilo je to jako davno, ali nakon svega smo ostali u dobrim odnosima, kaže Nives Celzijus (34).

Pjevačica i spisateljica 2007. je bila u specijalnom izdanju emisije 'Mijenjam ženu'. Nives se zamijenila na deset dana sa slastičarkom Jadrankom, majkom dvoje odrasle djece iz Zagreba.

- Pomagala sam im u kuhinji. Trudila sam se kao prava žena i domaćica držati sve pod kontrolom - kaže Nives, koja je mutila jaja i mijesila tijesto poput prave slastičarke. Bivša Playboyeva zečica sprijateljila se sa zamjenskim mužem Ivicom, a za njegovu gospođu Jadranku kaže da je simpatična žena.

- Za svaki rođendan sina Leonea i kćeri Taishe slali su mi torte i razne poklončiće - kaže Nives. Svog zamijenskog sina Marija tjerala je da pere WC, a on ju je podučavao borilačkoj vještini taekwondou, u kojoj je nositelj crnog pojasa.

- Super mi je ta emisija jer spaja ljude i stvara nova poznanstva - kaže Celzijus. Sa zamjenskom kćeri Majom doma je pjevala najveće glazbene hitove, a zamjenski muž se sa seksepilnom “novom ženom” pohvalio u lokalnoj birtiji u zagrebačkom kvartu Savski gaj.

Iste je godine u emisiji gostovala i Aleksandra Grdić (35). Manekenka iz Virovitice deset je dana bila u obitelji iz Pirovca koja se bavi iznajmljivanjem apartmana i ugostiteljstvom.

- Smiješno mi je bilo na livadi s tovarima. U prvi tren sam se uplašila jer su svi počeli trčati prema meni, ali na kraju su mi jeli iz ruke - kaže bivša Miss Hrvatske.

U lipnju ove godine rodila je sina Nou, a tad joj je najveći izazov bio brinuti se o troje djece u dobi od tri, četiri i pet godina. U showu je imala i manju nezgodu na moru.

- Prilikom izlaska iz čamca pale su mi sunčane naočale u more na pet metara dubine - rekla je Grdić. Dodaje kako su joj naočale spasili lokalni ribari.

Rina Dehni (33) se 2009. zamijenila s gospođom Ružicom Galić i postala gospodarica seoskog imanja kod Klanjca.

Bivša stanarka “Big Brothera” spremala je sobe, u halterima prala zahod, čistila svinjac i timarila životinje te svakodnevo pravila doručak zamjenskome mužu Željku.

- Zamjenski muž je bio super, uslužan i pun razumijevanja - rekla je Rina. S obzirom da je obitelj imala dva odrasla sina, mnogi su se pitali je li bilo tajnih simpatija prema zamjenskoj mami.

- Ne vjerujem da je bilo - smije se Riječanka. Snimanje emisije s pjevačicom Ivanom Banfić (46) je propalo. Pjevačica je trebala biti u korčulanskoj obitelji, ali tome se usprotivila kći zamjenskog supruga, koja je radila drame.

Prijave za novu sezonu showa

Na RTL se uskoro, nakon deset godina, vraća dokumentarna sapunica. U 'Mijenjam ženu' dvije žene iz potpuno različitih svjetova nakratko mijenjaju obitelji. Prijave na e-mail: mijenjamzenu@rtl.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu