Obavijesti

Show

Komentari 26

Zanimljivi natjecatelji: Misica i vjeroučiteljica na sceni Voicea

Zanimljivi natjecatelji: Misica i vjeroučiteljica na sceni Voicea
4

OSEBUJNI KANDIDATI Ivana je bila Miss fotogeničnosti, Monika kaže da je pjevala već mami u trbuhu, a Rino je ponosan što je izveo himnu na otvorenju karate kupa

VIDEO

Članovi žirija 'Voicea' popunili su pola svojeg tima, odnosno po pet kandidata. Tako se u Indirinu timu našla i Ižanka Ivana Sutlović (37). Atraktivna plavuša je 1998. godine bila Miss mature, a natjecala se i na izboru za Miss Zadarske županije.

- Bila sam Miss fotogeničnosti. Tad je samo misica išla u finalni izbor - kaže Ivana, koja je mentoricu osvojila izvedbom pjesme 'Thunderstruck'.

Pjeva od treće godine

- Sad kad sam vidjela svoj nastup, vidjela sam i greške. Bila sam ukočena i neispavana. Nikako nisam mogla zaspati noć prije audicije - kaže Ivana, kojoj je najveća potpora dečko, s kojim svira i pjeva u bendu Central. Osim Ivane, žiri je osvojila Mirna Ružić (32). Zagrepčanku su u timu poželjeli imati svi, a ona je odabrala Ivana Dečaka.

- Prijavila sam se u show jer sam ga pratila prošlu sezonu i bio mi je jako zabavan. Ovo mi je prvi izlet u pop vode jer se bavim klasičnom glazbom – rekla je Mirna, koja je prvi put nastupila s tri godine dok je pjevala u Trešnjevačkim mališanima. Tremu u natjecanju savladava lakše od konkurenata jer često pjeva i u crkvi i na vjenčanjima. 

Osvaja cure pjevanjem

Mirna još nije počela okupljati navijače koji će glasati za nju, za razliku od Rina Petrovića (25), koji je svoje glasače već unovačio.

- Jacques je jedini mentor koji se okrenuo na mojoj audiciji i prezadovoljan sam. Ući u njegov tim bila mi je velika želja - rekao je pjevač iz Kraljevice, koji u slobodno vrijeme obožava slušati hitove svojeg mentora. Dosad je pjevao u raznim bendovima, a 2009. pjevao je u bendu koji je bio predgrupa na koncertima Opće opasnosti. Dosad je imao i puno nastupa kao solo pjevač, a zavijek će pamtiti pjevanje himne na otvorenju međunarodnoga karate kupa. Rino je student na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i odličan pijanist. Sate klavijature upisao je nakon što mu je mama rekla da djevojke padaju na dečke koji znaju pjevati i svirati.

U Huljićevu timu

U Tonyjevu timu je nezaposlena vjeroučiteljica Monika Perić (26), koja je zaboravila da se prijavila na 'Voice'. Zato ju je iznenadila pozivnica na audiciju koja je stigla s HTV-a.

– Dolazim iz obitelji u kojoj se uvijek pjevalo, pa sam valjda prvi put zapjevala još u maminu trbuhu. Nastavila sam u zboru Vjeverice kao djevojčica i došla sam do ovdje – rekla je Monika, kojoj ne manjka iskustva u glazbenim natjecanjima. Sudjelovala je u 'Hrvatska traži zvijezdu', a prošle godine borila se za pobjedu u 'X Factoru Adria' s braćom i sestrama kao grupa Infinitas, a mentor joj je bio Tonči Huljić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'