Obavijesti

Show

Komentari 10

Zapjevat će 'Mišo', rasplesana Sanja i kaskader Giovanni...

Zapjevat će 'Mišo', rasplesana Sanja i kaskader Giovanni...
9

TRAŽI SE ZVIJEZDA Zagorski Mišo Kovač će žene baciti u trans kad zapjeva, a Splićanka Sanja pjeva od šeste godine i vješto pleše oko šipke koju ima u svojem domu

VIDEO

Glazbeni talent show “Nikad nije kasno” uskoro će se emitirati na RTL-u. Voditeljski par su pjevači Sanja Doležal (53) i Joško Čagalj (44), a za titulu glazbene zvijezde borit će se 36 kandidata starijih od 45 godina. Svima im je cilj impresionirati stalnog člana žirija Tončija Huljića (55), koji će svaku emisiju uz sebe dobivati po nova dva člana žirija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:24

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo mi je prvi angažman takve vrste. Sanju poznajem iz glazbenih krugova i odlično funkcioniramo. Ona će mi biti i kolegica i mentorica - kaže Jole. Splićanin smatra da će kandidatima, osim glazbenog umijeća, za pobjedu trebati i dodatni faktor po kojem će se istaknuti iz mase.


- To je kao i u nogometu. Puno je dobrih igrača, ali samo je nekoliko zanimljivih masama - kaže Jole.

Živopisni natjecatelji

Kandidatkinja Sanja Barčot (60) iz Splita pjeva od šeste godine. Tri puta je bila na gostovanju u SSSR-u i nastupala je u hotelima duž cijele Hrvatske, a sad je u mirovini.

- U show sam se prijavila na nagovor sina. Volim pjevati, pa sam poslala video i prošla - kaže Sanja. Nekoć je radila u banci, a pleše oko šipke koju je ugradila u kući.


- Moja kći Nina Mrak vodi plesnu školu pa je tako sve počelo - kaže Splićanka. Dva puta se razvodila, a ima dva sina i kćer.

Natjecatelj Branko Papeš (57) iz Pregrade u Zagorju otac je troje djece i nezaposleni tesar. Mještani ga zovu zagorski Mišo Kovač jer mu nalikuje, a na nastupima voli pjevati i njegove najveće hitove.


- S nepunih 16 počeo sam svoj ozbiljniji glazbeni put u tadašnjem domaćem sastavu VIS Orkani kao klarinetist i vokal - kaže Branko.

Životni put ga je 1986. odveo na rad u Njemačku, a i tamo je glazba bila neizostavni dio njegove svakodnevice. Danas uveseljava s bendom Duo Papeši u Zagorju, Međimurju i Sloveniji te na raznim veselicama i svadbama.

Elizabeta Vrban (58), krojačica iz Rijeke, ima dugogodišnje pjevačko iskustvo u Hrvatskoj i inozemstvu. Posljednjih godina karijere najviše je nastupala u Španjolskoj, na Gran Canariji, u hotelima s 5 zvjezdica.


- Od djetinjstva se bavim glazbom, ali sam s tim prekinula kad sam se udala jer mi prvi suprug nije dopuštao da nastupam - kaže Riječanka. To je bio jedan od razloga zbog kojeg joj je propao brak, a sad je sretno udana za Damira koji se također bavi glazbom.


- U ovaj show se prijavio i suprug, ali je odustao jer mu je bilo draže da se natječem ja nego on - kaže Elizabeta. Zbog ljubavi prema kuhanju nastupala je 2010. u showu “Večera za pet”, a 2016. je sa snahom Admirom Eibek (30) bila u showu “Tri, dva, jedan – peci!”.

Natjecateljica Sandra Jurak (53) pleše folklor, a pjevala je prateće vokale dugogodišnjoj prijateljici Alki Vuici.

- Alka ni ne zna da se natječem u showu. S obzirom na to da je sjedila u žiriju ‘Zvjezdica’, nisam željela da itko pomisli da će mi na taj način netko olakšati borbu za pobjedu - rekla je Sandra.

Zagrepčanka je prije nekoliko godina ostala bez posla, zbog čega je jedva spajala kraj s krajem. Čuvala je djecu kao dadilja, a ubrzo je pokrenula svoj posao, pa sad konačno ima vremena posvetiti se svojem snu iz djetinjstva - postati slavna pjevačica.

Zagrepčanin Vladimir Matica (61) bavio se svačim u životu, od reiki majstora pa do glazbenika i vozača. Za jednu novogodišnju emisiju na televiziji je nastupao i pjevao sa Sanjom Doležal, ali sumnja da će ga se sjećati. U glazbenom showu “Voice” nastupao je 2015. Sad uživa u penziji, kuha, a ponekad otiđe na neku gažu i zasvira metal.

Kandidat Giovanni Furlan (56) iz Siska svira i pjeva odmalena. 


- Bavim se slikanjem, a završio sam i Kineziološki fakultet. Radio sam kao učitelj skijanja, a položio i za učitelja plivanja - kaže svestrani Giovanni podrijetlom iz Prijedora.

U pauzama među predavanjima na fakultetu 1979. je počeo svirati na ulici da zaradi novac. Bio je i glumac kaskader te je surađivao s mnogim poznatim glumcima.


- Glumio sam u TV seriji ‘12 žigosanih’, ‘Rat i sjećanja’, filmovima ‘Božjem oklopu’, a s Glenn Scotom sam radio na filmu ‘Intrige’ - kaže Furlan. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje