Obavijesti

Show

Komentari 0

Zasviraj sa Žujom: Mladi bend Mnogi Drugi dolazi na INmusic

Zasviraj sa Žujom: Mladi bend Mnogi Drugi dolazi na INmusic
12

Jubilarno izdanje INmusica uveličat će: Placebo, Franz Ferdinand & Sparks, Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux i mnogi drugi

VIDEO

U srijedu je u zagrebačkoj pivnici Pivana održano live finale natječaja “Zasviraj sa Žujom” u kojoj su svoje glazbene i izvođačke sposobnosti pokazala 4 benda: Sillycons, NORD, Mnogi Drugi te F5. Iako su sva četiri benda bila odlična, čast da nastupi na INmusic festivalu pripala je bendu Mnogi Drugi!

Mnogi Drugi je zagrebački akustični alternativni rock bend. Aktivni su već 3 godine, a svom specifičnom glazbenom izričaju kažu: "Smjer u kojem idemo poprilično je nedefiniran, uvijek smo otvoreni za promjene, nove instrumente - prvo smo bili električni, sada smo akustični, ubacujemo često neke nove elemente, tako da je teško reći kako ćemo zvučati za nekoliko godina." Bend nije sakrivao oduševljenje pobjedom te se jako vesele nastupu na velikoj pozornici INmusic festivala.

Svi finalisti su bili fenomenalni što osim činjenice da su došli do finala natječaja, dokazuju i sinoćnji glasovi novinara: prva dva benda imala su jednak broj glasova, dok su druga dva benda imali samo po jedan glas manje! Atmosfera i napetost se tako dodatno pojačala te su dva benda s jednakim brojem glasova odsvirali po još jednu pjesmu nakon čega su prisutni predstavnici medija birali pobjednika. Bend Mnogi Drugi je u ovome krugu uvjerljivo odnio pobjedu. Drugi finalisti osvojili su vrijedne utješne nagrade.

Organizatori natječaja, Ožujsko pivo i INmusic festival, čestitaju pobjedniku! Ostale finaliste, sve prijavljene bendove te one koji se do sada nisu prijavljivali na natječaj već sada se poziva da iskoriste šansu za nastup na idućem INmusicu te se prijave na novi natječaj koji će biti organiziran sljedeće godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izboru najboljeg benda prethodila je prijava putem internetske stranice INmusic festivala, a izvedbe prijavljenih bendova mogle su se poslušati putem službene internetske stranice i Facebook aplikacije Ožujskog piva. Na navedenim internetskim platformama svi zainteresirani mogli su i glasovati za svoje favorite u 3 kruga. Izabrani finalisti svakoga kruga zasvirali su na finalnoj večeri u Pivani zajedno s četvrtim finalistom po izboru stručnog žirija.

Treći po redu "Zasviraj sa Žujom" natječaj je završen.

Pobjednik natječaja, Mnogi Drugi, pridružuje se izvođačima desetog izdanja INmusic festivala. Jubilarno izdanje INmusica uveličat će: Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, ANTEMASQUE, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga, Mnogi Drugi te mnogi drugi. :)

INmusic festival  održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice  za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od 349 kn za sva 3 dana mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. U tijeku je i posebna ponuda OTP banke: ukoliko se pri kupovini festivalske ulaznice za INmusic ugovori kartica OTP banke (bez upisnine i članarine), banka na karticu vraća 50 kn. Ponuda je ograničena. Jednodnevne ulaznice za 299 kn su dostupne isključivo putem INmusic webshopa. Kamperska ulaznica za 7 dana kampiranja iznosi 200 kn. Više informacija o ulaznicama i festivalu na  www.inmusicfestival.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju