Obavijesti

Show

Komentari 0

Rock živi! Završne večeri Hypo teen music stars u Osijeku...

Rock živi! Završne večeri Hypo teen music stars u Osijeku...
1

Završne večeri nacionalnog natjecanja za teen bandove i pojedince održat će se ovog petka i subote u Avenue Mallu Osijek od 20 sati. Dođite bodriti natjecatelje!

VIDEO

Hypo teen music stars prvo je nacionalno natjecanje teen glazbenika, dio međunarodnog Fender i Roland natjecanja. Pobjednicima nacionalnog natjecanja osigurano je sudjelovanje na EastEurope Roland V Drumu, koje će se održati u studenom u Budimpešti. Organizatori 24sata i Mega Muzika osigurali su i druge vrlo vrijedne nagrade; Fender i Roland instrumente, snimanje materijala u profesionalnom glazbenom studiju, snimanje video spota, te objavu na iTunes i Amazon.com.

Rock je mlad onoliko koliko su mladi oni koji ga sviraju, a sudeći prema broju prijava za Hypo teen music stars, prvo nacionalno natjecanje teen glazbenika - rock je itekako mlad. 

Tko je ušao u polufinale? 

Više od 60 glazbenika, što sastava, što mladih kantautorica i kantautora, kao i  gitarista, prošlo je prvi krug kvalifikacija i njihovi su glazbeni radovi, putem video clipova objavljenih na 24sata.hr, uvršteni u konkurenciju i prikazani javnosti.  Zbroj glasova publike koja je za svoje favorite glasovala i glasova stručnog suda odredio je  polufinaliste. To su Sticky Money, Luka Gavran, Sinapsa, Leonard Kapetanović, Nova Vrsta, Baby Blue, Storm Riders, Tihomir Vlahović, Laura Gluck Radičević i Escape, koji će se natjecati u petak, 12.10. u Avenue Mallu u Osijeku za ulazak u subotnje finale. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žiri koji će odlučiti o pobjedi čine recentni glazbenici i producenti:
Zele Lipovača, gitarista rock skupine Divlje Jagode, Zvonimir Bučević - Buč - basist Parnog Valjka, grupe Boa i tajnik HGU, Karlo Lukić - dobitnik nagrade HGU Status, Adonis Dokuzović - bubnjar tekstopisac, predstavnik Fendera i Rolanda za HR i Srđan Sekulović - Skansi - aranžer i producent, višestruki dobitnik Porina

Zainteresiranost populacije za nove talente vidljiva je po tisućama glasova koje su dali kandidatima, kao što brojne prijave mladih glazbenika iz Hrvatske i susjednih zemalja govore o velikom broju mladih glazbenika željnih prilike da izađu iz garaža i afirmiraju se na regionalnoj sceni. Iako je najavljeno kako je riječ o nacionalnom natjecanju, prijavili su se natjecatelji i iz okolnih država, a radovi banda The Evolution iz BiH, bili su toliko zanimljivi da je žiri odlučio pozvati ih kao specijalne goste završnih večeri u Osijeku. Prema broju upita iz Slovenije, Srbije, čak Mađarske i Austrije, za uključivanje njihovih glazbenika tinejđerske dobi u sustav natjecanja, nositelj licence natjecanja Mega Musica najavljuje mogućnost proširenja natjecanja sljedeće godine u regionalno koncertno glazbeno natjecanje.

Očekujemo pravi glazbeni spektakl ovog vikenda u Osijeku! 

Uz natjecatelje u dobi od 14 do 19 godina, nastupit će i mlade zvijezde - Vilibald Kovač, Jura Jurlina, Off Duty, Gužva u šesnaestercu i Zoran Mišić. U programu sudjeluje i proslavljeni gitaristički virtuoz i vođa Divljih Jagoda, Zele Lipovača, a program vodi Dalibor Petko.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Besplatni teen magazin Cool! Dolazi li nam One Direction?
NOVI BROJ

Besplatni teen magazin Cool! Dolazi li nam One Direction?

U srijedu uz 24sata potraži novi broj magazina Cool jer donosimo sve o svjetskoj teen senzaciji One Direction, cool postere, kvizove, igre i hrpu drugih sadržaja

Budi dio glazbenog spektakla Hypo Teens Music Stars 2012
PRIJAVI SE

Budi dio glazbenog spektakla Hypo Teens Music Stars 2012

PRIJAVI SE! Hypo Alpe Adria Bank, 24sata i Megamuzika pozivaju sve teen glazbenike i teen bandove: Izađite iz garaža i predstavite svoje umijeće sviranja!
Avenue Mall Osijek - domaćin Hypo Teen Music Starsa!
AVENUA MALL

Avenue Mall Osijek - domaćin Hypo Teen Music Starsa!

Iako učestalo organiziramo zabavne evente i natjecanja, ovog puta pripremamo nešto potpuno drugačije, očekuje vas pravi tulum i odlična zabava.