Obavijesti

Show

Komentari 36

Žele postati britanska verzija Kardashiana: Jako smo zgodni

Žele postati  britanska verzija Kardashiana: Jako smo zgodni
1

Mama Maruga kaže da je jako ponosna na kćeri, koje su slijedile njezin primjeri i povećale grudi. Osim toga, uredile su noseve te redovito odlaze na Botox

VIDEO

Maruga (55) živi u Londonu s jednojajčanim blizankama Tashaom i Tanyom (27) i čvrsto je odlučila usmjeriti kćeri da iskoriste sve prilike koje im život pruža.

- Bila sam ljubomorna jer su one dobile priliku napraviti nešto i postati netko - otkrila je ambiciozna mama. Dodaje da joj je krivo što kao mlada nije dobila priliku postati model kao njezine kćeri.

Maruga ne sumnja da bi joj to pošlo za rukom i tvrdi da je 'najzgodnija' u obitelji koju opisuje kao 'britanske Kardashiane'.

- Volimo biti u središtu pažnje i zgodni smo. Jako smo zgodni! - rekla je majka koja se zajedno sa svojim kćerima pojavila u emisiji koja se bavi roditeljima uvjerenima da su atraktivniji od vlastite djece.

Ipak, priznala je da je jako ponosna na kćeri, koje su slijedile njezin primjeri i povećale grudi. Osim toga, uredile su i noseve te redovito odlaze na Botox.

Djevojke redovito dobivaju angažmane, vode vlastitu fan stranicu, a njihovi Instagram i Twitter računi prepuni su nimalo čednog sadržaja. Naravno, mama ni s tim nema problem, što i ne čudi jer djevojke dobro zarađđuju. Od honorara su uspjele kupiti čak i luksuznu kuću za svoju obitelj.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja