Obavijesti

Show

Komentari 147

Zorica u ratu sa svima: Napala je i izvrijeđala bivše sustanare

Zorica u ratu sa svima: Napala je i izvrijeđala bivše sustanare
8

Barbara je moralni otpad jer nije objasnila afere s prostitucijom u Crnoj Gori, veze s cijelim nogometnim timom i okorjelim kriminalcima, napisala je Zorica na 'Fejsu'

VIDEO

Barbara je moralni otpad jer nije objasnila afere s prostitucijom u Crnoj Gori, veze s cijelim nogometnim timom i okorjelim kriminalcima.

Napisala je to Zorica Marković Marić (48) na društvenoj mreži o svojoj nekoć najboljoj prijateljici Barbari Šegetin (26) iz kuće Velikog Brata. Nakon završetka natjecanja na gostovanju u emisiji na OBN-u jedva da su se pozdravile.

POGLEDAJTE VIDEO: Zorica se obrušila na bivše sustanare

Pokretanje videa...

24sata Video 00:11

Zorica je zamjerila Barbari što se nakon završetka showa pridružila sestri Tini Šegetin (24), Darku Petkovskom (27) i Ervinu Mujakoviću (24) s kojim je počela nastupati po klubovima. Oni zarađuju na partijima koje rade po regiji, a Zorice se nisu ni sjetili.

– Ne znam kako si majka malene djevojčice i žena u njezinim godinama može dopustiti da tako govori o drugima. Razočarala me jer sam vidjela da me u Velikom Bratu stalno ogovara, a naročito je to radila u ispovjedaonici – rekla je Riječanka čija sestra nema puno bolje mišljenje o bivšoj sustanarki.

Zorica je pobjesnjela i na pobjednika Darka jer smatra da u kući na Košutnjaku nije bio iskren prema sustanarima i da je osvojio nagradu od 100 000 eura jer se pretvarao da je miran i u dobrom odnosu sa svim natjecateljima.

Instagram

Zorica je razočarana nekadašnjim prijateljima, a iako je priželjkivala nakon showa započeti novu karijeru i imati vlastitu televizijsku emisiju o kuhanju to joj se još nije ostvarilo. Darko je nakon izlaska iz kuće strpljivo čekao da se vidi s Tinom, a do tada je u Makedoniji obilazio gradove, družio se s obožavateljima i dio novčane nagrade darovao školi košarke ‘Ball for life’ u rodnom Kumanovu. Najavio je i da planira uložiti u biznis i egzotična putovanja ali umjesto toga nastupa po klubovima.

-Dobio sam nekoliko poslovnih ponuda među kojima i da postanem voditelj na televiziji - rekao je Darko koji svoje planove još nije ostvario. Angažirao je menadžera koji brine o njegovim ‘gažama’ a kako doznajemo s Ervinom, Tinom i Barbarom dijeli između 1500 i 2500 kuna po večeri, koliko četvorka naplaćuje pojavljivanje u noćnim klubovima.

Njihov primjer slijedila je i Mirjana Praizović (22) koja je u siječnju imala pravu turneju po Hrvatskoj. Obišla je Novu Gradišku, Slatinu, Viroviticu, Osijek i druge gradove u kojima također naplaćuje svoj dolazak, ali manje nego li njezini bivši sustanari pa Mirjana zarađuje oko 500 kuna po dolasku u klub. Domaćini joj podmiruju i troškove smještaja. I braća Vasić pokušali su u Hrvatskoj unovčiti svoju slavu ali su završili neslavno. Mika i Giba gostovali su za Novu godinu u jednom zagrebačkom klubu, ali navodno ugostitelji više nisu bili zainteresirani za njihov angažman jer romska braća nisu privukla posjetitelje.

Instagram


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama