Obavijesti

Show

Komentari 10

'Zove te Beyonce, traži da joj vratiš glas': Remi oduševljena

'Zove te Beyonce, traži da joj vratiš glas': Remi oduševljena
1

Samo jedan natjecatelj ima priliku postati zvijezda, a on ili ona nalazi se među 12 najboljih pjevača koji su kroz trnovit put audicija i eliminacija dospjeli toliko blizu željnoj tituli

VIDEO

Ostala su još samo tri prazna mjesta u TOP 12 najboljih u glazbenom showu 'Zvijezde'. Njih će popuniti netko iz večerašnje epizode u kojoj je sve prštalo od pozitivnih komentara žirija na Marijine, Steline, Sandrove, Ivine, Džonove i Bernardine nastupe. Žiriju će biti jako teško izdvojiti one zaista najbolje od najboljih… Hoće li Iva, koju je Massimo kroz ušicu igle pustio u TOP 21, opravdati njegovo povjerenje?

Samo jedan natjecatelj ima priliku postati zvijezda, a on ili ona nalazi se među 12 najboljih pjevača koji su kroz trnovit put audicija i eliminacija dospjeli toliko blizu željnoj tituli. Večeras će se za prolazak dalje u show boriti šest natjecatelja – četiri djevojke i dva mladića. Svi oni pjevat će po dvije pjesme, pred žirijem u cijelom sastavu i pred publikom u studiju, no samo troje ih ide dalje… Žiriju će biti jako teško dogovoriti se koji kandidati su bolji jer će svi šestero dobivati sjajne komentare.

- Bravo, vrlo, vrlo hrabro! Pokojna Whitney je rijetko uživo pjevala ovu pjesmu jer je teška za izvesti. Ali ti si to odlično odradila - hvalit će Massimo jednu natjecateljicu koja s lakoćom pjeva i visoke i niske tonove, dok će Remi biti itekako oduševljena drugim nastupom iste natjecateljice, kada je pjevala samo uz instrumentalnu pratnju: 'Zove te Beyonce i traži da joj vratiš glas! Jako dobro! Baš onako, crnački, gospelski'.

Tony je pak, slušajući drugu natjecateljicu, shvatio kako je žiriju potreban još jedan gumb koji bi njihove stolice dignuo na još veću razinu i time pokazao natjecatelju 'koliko je doba',  dok mu je prilikom nastupa treće natjecateljice „na um pala savršena ideja da Remijin bend Elemental napravi pjesmu“ upravo s tim mladim talentom s pozornice.

I dok će Maja Bajamić vrlo rado hvaliti muški dio skupine koja traži prolaz među 12 najboljih, jer se osim glasa traži i 'ples i osmjeh', Fox će kao i uvijek komentare spremiti u dvosmislenim rečenicama kojima često treba 'prijevod'.

- Meni si skoro utekao iz slušnog spektra. Ja sam već u godinama, ne čujem dublje tonove. Tako da si mi par puta jednostavno nestao… Ovaj tvoj nastup je bio kao npr. skoči did na babu, skoči miš na žabu ili New York City i ovce na broju… sve u tom stilu… - zagonetno će Fox jednom natjecatelju nakon nastupa.

Marija Radonić (20) iz Đakova, Stela Rade (18) iz Jastrebarskog, Sandro Bjelanović (18) iz Novske, Bernarda Bobovečki (17) iz Starog Broda te Iva Filipan (19) i Džon Gečević (13) iz Zagreba – samo troje od ovih natjecatelja ide u novu fazu natjecanja. Hoće li Iva, zbog koje je Massimo napravio presedan i zamolio produkciju da je puste u TOP20 jer vjeruje u njezin talent, opravdati njegovo povjerenje? Tko će posljednji tren propustiti odlazak među one najbolje? Odgovore ćemo doznati već večeras u 20 sati, kada na RTL-u kreće nova epizoda glazbenog showa 'Zvijezde'.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu