Obavijesti

Sport

Komentari 27

Ivica zakasnio deset stotinki: Suđeno mi je to drugo mjesto

Ivica zakasnio deset stotinki: Suđeno mi je to drugo mjesto
12

Na Sljemenu je slavio Šveđanin Andre Myhrer, Ivica je drugi s tek deset stotinki zaostatka. Na Sljemenu ga je danas bodrilo više od 20 tisuća domaćih navijača

VIDEO

Ivica je stajao na vrhu staze, a preko 20.000 ljudi vjerovalo je da je ovo njegova godina. Krenuo je dobro, čuvao prednost do zadnjeg prolaza imao 15 stotinki ispred vodećeg Myhrera, ali nakon što je ušao u cilj - šok. Naš najbolji skijaš Snježnu kraljicu po treći put završio je drugi.

>>> Andre Myhrer prvi, Ivica Kostelić odličan drugi

- Nisam razočaran, onog trenutka kad ću biti razočaran drugim mjestom ostavit ću se skijanja. Valjda mi je to drugo mjesto suđeno. Ne znam šta bi više rekao o tome - rekao je Ivica. Pobjednik Andre Myhrer bio je brži samo deset stotinki, a nakon što je Ivica ušao u cilj i vidio da je izgubio došao je do Šveđanina i rekao mu:

- Ma znao sam da ćeš pobijediti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vrlo brzo naš je skijaš trezveno govorio o svemu što je proživio u Zagrebu.

- U slalomu ovisi tko ima kakav dan, ja sam imao dvije dobre vožnje, ali nažalost desetinka je nedostajala. Iskreno, prezadovoljan vožnjama. To je bilo to i mislim da je ovo na kraju još jedan veliki uspjeh.

Jedina stvar s kojom je Ivica bio razočaran bila je staza na Crvenom spustu.

- Trend je da su staze nemaštovite, ali što tu mogu očekivati. Ne isplati se živcirati jer ionako znam da se to neće promijeniti. Pa i drugi su imali problema - zaključio je Ivica nakon utrke na Sljemenu. 

Sljeme je opet skijalo za pet

Nekoliko sati prije početka utrke na Sljemenu je bilo gotovo 20.000 navijača. Atmosfera se zagrijavala od jutra, a najveselije je bilo na Krumpirištu, gdje se uz dobru glazbu jelo i pilo i pjesmom bodrilo sve naše skijaše. Gostujući navijači bili su oduševljeni, oni koji su već godinama na zagrebačkom “brdu” znali su što ih očekuje, a oni kojima je ovo bio prvi posjet Sljemenu govorili su kako će ovako dobru i pozitivnu atmosferu pamtiti cijeli život.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu