Obavijesti

Sport

Komentari 43

Kostelić: Vrlo vjerojatno će mi sljedeća sezona biti posljednja

Kostelić: Vrlo vjerojatno će mi sljedeća sezona biti posljednja
1

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić najavio je da će na kraju sljedeće sezone zaključiti skijašku karijeru. Nakon nove operacije koljena posvetio se studiranju...

VIDEO

Nakon čak 16 operacija koljena, najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić odlučio je reći "zbogom" skijama. No to neće biti odmah, nego po završetku sljedeće sezone.

- Vrlo je vjerojatno da će mi sljedeća sezona biti posljednja. Želim skijati još jednu sezonu jer mislim da mogu skijati bolje nego sada. Želim se više posvetiti slalomu i iz toga izvući najviše što mogu - kazao je Ivica za Večernji.

U posljednjoj sezoni "Profesor" neće skijati brze discipline. I dok se oporavlja od posljednje operacije, vrijeme koristi za obrazovanje. Kostelić je student povijesti na Hrvatskim studijima.

- Ostalo mi je još osam ispita, htio bih i magistrirati. Završeni studij uvijek dobro dođe, možda ne čak toliko zbog posla koliko je važno poznavati povijest da ti nitko ne može prodavati "muda pod bubrege".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cijeli intervju s Ivicom Kostelićem pročitajte na Večernjem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...