Obavijesti

Sport

Komentari 122

Ništa od medalja: Ivica završio 12. u kombinaciji, Natko je pao

Ništa od medalja: Ivica završio 12. u kombinaciji, Natko je pao
2

Ivica Kostelić završio je 12. u kombinaciji na Svjetskom prvenstvu. Natko Zrnčić-Dim nije završio slalom u Beaver Creeku. Zlato ide Austrijancu Marcelu Hirscheru

VIDEO

Ivica Kostelić nije uspio obraniti svjetsko srebro u kombinaciji. Ivica je završio na 12. mjestu nakon kombinacije u Beaver Creeku. Natko Zrnčić-Dim nije uspio završiti slalomsku vožnju kombinacije.

Svjetski prvak u kombinaciji postao je Austrijanac Marcel Hirscher. Srebro ide Norvežaninu Kjetilu Jansrudu, a brončana medalja Amerikancu Tedu Ligetyju.

U prvoj vožnji Ivica je imao preko tri sekunde zaostatka što mu je bilo dovoljno za 29. mjesto. No priželjkivao je Ivica ulazak među 30 kako bi pokušao nešto napraviti u slalomu. Nije išlo, iako je imao četvrto slalomsko vrijeme u drugoj vožnji kombinacije.

Natko Zrnčić-Dim bolje je odvozio prvi dio kombinacije. Završio je na 24. mjestu i otvarala mu se sjajna šansa u slalomu. No Natko nije uspio završiti utrku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Utrku je zasjenio težak pad češkog skijaša Ondreja Banka. Pao je Čeh u prvoj vožnji i hitno je prebačen u bolnicu. Ima potres mozga i posjekotine po tijelu, ali može micati rukama i nogama i pri svijesti je.

VIDEO

UŽIVO:

  • KRAJ! Marcel Hirscher osvojio je zlato. Kjetil Jansrud je srebrni, a Ted Ligety brončani. Ivica Kostelić završio je na 12. mjestu, a Natko Zrnčić-Dim ostao je bez plasmana nakon pada u slalomu.
  • Pinturault je treći. A to znači da je Ivica ostao bez medalje.
  • Natko je na startu. Ništa od medalje za Hrvatsku. Natko je pao.
  • Odvozio je i Ted Ligety. Sporije od Hirschera. A sada - Ivica Kostelić. Naš skijaš ima 14 stotinki prednosti ispred Hirschera. Na prvom prolazu već kasni 14 stotinki. Na drugom je to već 0,69 sekundi. Na kraju 1:05. Ništa od medalje za Ivicu.
  • Počinje slalom. Prvi ide Marcel Hirscher. Puno toga saznat ćemo već u prvim minutama slaloma.
  • 22:00 Prvi ide Marcel Hirscher, drugi je Ted Ligety pa Ivica Kostelić. Natko Zrnčić-Dim će startati sedmi.
  • 21:55 SLALOM: Pred nama je drugi dio kombinacije u Beaver Creeku.
  • Kjetil Jansrud vodi, Jared Goldberg je drugi, a Romed Baumann treći. Ivica Kostelić je na 20. mjestu s 3,02 sekunde zaostatka, dok je Natko Zrnčić-Dim 17. s 2,71 sekundom zaostatka uoči slalomske vožnje (22.15 sati).
  • Natko je spreman na startu. Brži je Natko bio na prvom prolazu od Ivice. Vrlo dobar nastup Zrnčić-Dima u spustu. Natko je u cilj ušao s 2,71 sekundom zaostatka. Brži je od Ivice. Obojica naših skijaša ostali su u uskoj konkurenciji za medalju u slalomskoj vožnji!
  • Ivica je na startu. Naš skijaš rekao je kako se nada da će ući među 30 u spustu kako bi imao šansu u slalomskoj vožnji koja se vozi od 22.15 sati. Na prvom prolazu Ivica kasni 0,46 sekundi. Na drugom je to već bilo 1,65 sekundi. Dosta više od Hirschera. Na kraju Ivica u cilj ulazi s 3,02 sekundi zaostatka za Kjetilom Jansrudom, ali i  s 14 stotinki boljim vremenom od Hirschera, koji je sjajan slalomaš.
  • 18:15 Nakon desetorice skijaša, vodeći je Amerikanac Jared Goldberg ispred Austrijanca Matthiasa Mayera i Amerikanca Andrea Weibrechta.
  • 18:00 Počela je kombinacija. Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim love medalju na Svjetskom prvenstvu. Prva vožnja je spust, slalom je na rasporedu u 22.15 sati. Ivica starta 17., a Natko 18. Istok Rodeš starta 36., a Max Ullrich 42.
  • 17:55 Pred nama je spust u Beaver Creeku, prvi dio kombinacije. Slalomska vožnja na rasporedu je u 22.15 sati. Ivica Kostelić starta će s brojem 17 na kombinezonu. Odmah iza njega ide Natko Zrnčić-Dim.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov