Obavijesti

Sport

Komentari 20

Vonn je najbolja u povijesti, u cilju ju je čekao Tiger Woods...

Vonn je najbolja u povijesti, u cilju ju je čekao Tiger Woods...
9

Lindsey Vonn slavila je u Super G-ju u Cortini d'Ampezzo i tako postala skijašica s najviše pobjeda u Svjetskom kupu (63). Gledao ju je i dečko, golfer Tiger Woods...

VIDEO

Velik dan za američko skijanje. Lindsey Vonn slavila je u Super G-ju u Cortini d'Ampezzo i postala najbolja skijašica u povijesti. Vonn je slavila 63. put u Svjetskom kupu nadmašivši legendarnu austrijsku skijašicu Annemarie Moser-Pröll koja je 35 godina bila na vrhu sa 62 pobjede u Svjetskom kupu.

REUTERS/PIXSELL

Vonn je bila bez konkurencije u Italiji, a slavila je ispred Anne Fenninger i Tine Weirather. U publici su bili njezini roditelji i dečko, jedan od najboljih golfera svih vremena, Tiger Woods. To je bilo veliko iznenađenje za slavljenicu Vonn.

- Nisam imala pojma da će on biti ovdje. Rekao je svima da to mora biti tajna. Iznenadio me. Naravno, u mojoj obitelji nitko ne zna čuvati tajnu, ali ovoga puta je uspjelo. Ne mogu vjerovati da je došao samo na par sati gledati me kako skijam. I on ima turnir uskoro pa se mora pripremati - rekla je Lindsey Vonn, koja nije prepoznala Tigera, "zamaskiranog" među navijačima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
REUTERS/PIXSELL

Naočale, šal i kapa i nitko nije imao pojma da stoji kraj najboljeg golfera ikad. Nije znala ni Vonn koju se često moglo vidjeti na treninzima uz Tigera.

- Bila sam fokusirana na skijanje. Nisam osjećala pritisak. Svi su govorili samo o mom rekordu, no mene je zanimalo kako pobijediti. Nisam uopće razmišljala o rekordu. Samo sam radila ono što znam najbolje. Znam da su ove 63 pobjede veliko dostignuće, ali moram ostati koncentrirana i nastaviti skijati dobro - kazala je Vonn. 

Inače, na vječnoj listi najboljih skijašica je i naša Janica Kostelić s 30 pobjeda.

PIXSELL
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića