Obavijesti

Viral

Komentari 18

Bizarni seksualni 'partneri' ili što sve privlači čudake

Bizarni seksualni 'partneri' ili što sve privlači čudake
6

Seks s kravama, konjima, ovcama, hobotnicama, psima, autima, semaforom, klupicom, pločnikom, uličnom rasvjetom, sobnim biciklom i usisavačem

VIDEO

SEKSAO SE SA 400 KRAVA
Getulini Ferreira Paraizo (53) seksao se sa 400 krava. Policiji je rekao da ne voli žene i da se "pali" jedino na krave. Međutim, nije se samo seksao s njima nego ih je i mučio, čupajući im oči. Uvijek je za sobom ostavljao praznu kutiju keksa.
STOL ZA PIKNIK BIO MU JE LJUBAVNICA
Amerikancu Artu Priceu Junioru (40), iz Bellevuea, prijeti zatvorska kazna zbog seksa s metalnim stolom za piknik. Krenuvši u akciju četvrti put, zgroženi susjedi snimili su ga videokamerom u dvorištu. Na filmu, koji su dali policiji, vidi se kako gol leži na stolu koji ima rupu predviđenu za suncobran. Otac troje djece priznao je da ima problem.
SEKS S METALNOM KLUPICOM
Poremećeni Kinez Le Xing (41) pokušao je poseksati klupicu u parku. Drvena partnerica prilično ga je uzbudila pa više nikako nije mogao izvaditi penis iz rupe. Medicinsko osoblje pokušalo mu je smanjiti pritisak tako što su mu izvadili nešto krvi. Ali, nisu uspjeli. Morali su izvaditi klupicu iz zemlje i zajedno ih odnijeti u bolnicu. Liječnicima je trebalo četiri sata da ga oslobode.
SEKS S NJEMAČKIM OVČAROM
Britanka Patricia Newman (40) istrenirala je svog njemačkog ovčara da se seksa s njom. Policija je u kući našla snimke seksa poremećene žene. Njezin suprug znao je za to.
STAVIO PENIS U USISAVAČ
Američka policija ulovila je golog Poljaka na koljenima s penisom u cijevi usisavača. Tvrdio je da je čistio gaće i da je to uobičajeno u Poljskoj. Uhitili su ga, a dobio je i otkaz na poslu.
SILOVAO KONJA JER MU NIJE MOGAO ODOLJETI
Neimenovani perverzni 60-godišnji umirovljenik iz Britanije vidjevši konja kako pase, nije mu mogao odoljeti. Zgroženi motoristi zvali su policiju i prijavili perverznjaka koji se seksao s konjem u polju kraj prometne ceste u Felthamu.
"PALI" SE NA HOBOTNICE
Poremećenog muškarca iz Australije seksualno privlače hobotnice, poniji, tigrovi i zmije. Rodney Scott McLagan (48) priznao je na australskom Visokom sudu u Hobartu, Tasmaniji, da je skidao s interneta pornografiju s hobotnicama i fotografije seksualnih činova s ponijima, tigrovima i zmijama.
PRIZNAO DA JE VODIO LJUBAV S 1000 AUTA
Edward Smith (57) iz Washingtona (SAD), koji živi sa svojom sadašnjom 'djevojkom' - bijelom Volkswagen Bubom nazvanom Vanilla, tvrdi da nije bolestan te da nema namjeru mijenjati način života. Prvi seks s autom imao je s 15 godina, a kaže kako ga nikad nisu privlačile djevojke i muškarci.
SEKSAO SE S ULIČNOM SVJETILJKOM
Britanska policija uhitila je 32-godišnjaka u Wiltshireu nakon što su ih prolaznici u parku nazvali tvrdeći da simulira seks s uličnom svjetiljkom. U njegovoj blizini bilo je nekoliko djevojaka. Zatekli su ga kako izjavljuje ljubav uličnoj lampi.
VODIO LJUBAV S PLOČNIKOM
Električara Karla Watkinsa ulovili su kako vodi ljubav s pločnikom.
POSEKSAO SOBNI BICIKL
Roberta Stewarta osudili su na tri godine uvjetno nakon što su ga spremačice u hostelu zatekle u seksu sa sobnim biciklom.
ŠVEĐANIN IMA FETIŠ NA ŽENSKE BICIKLE
Muškarac je priznao da bi trljanjem uz bicikl njegovo tijelo preplavio osjećaj nezamjenjivog zadovoljstva i mirnoće. Policija je, istražujući potrganu biciklističku gumu, naišla na spermu.
SEKS SA SEMAFOROM
Američka policija uhitila je Verlea Petear Dillsa (60) vidjevši ga kako "zlostavlja" semafor. Pretresli su mu kuću i pronašli gomilu snimaka na kojima se seksa s raznim prometnim znakovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način