Obavijesti

News

Komentari 175

Sve je bliže cilju: Potrošila 1,4 mil. kuna da liči na karikaturu

Sve je bliže cilju: Potrošila 1,4 mil. kuna da liči na karikaturu
6

Britanka koja je potrošila 133.000 funti (1,4 milijuna kuna) kako bi nalikovala na svoju karikaturu, sada se uputila u Los Angeles kako bi dovršila transformaciju

VIDEO

Britanka koja je potrošila 133.000 funti (1,4 milijuna kuna) kako bi nalikovala na svoju karikaturu, sada se uputila u Los Angeles kako bi dovršila transformaciju, piše Daily Mail.

Krystina Butel (31) otišla je na operaciju grudi sa samo 17 godina, a nakon toga na još četiri. Osim toga 'napumpala' je usnice, ubrizgavala botox, izbijelila zube i iscrtala obrve. Njeni posljednji dodaci, tetovaže u obliku srca na bradavicama i permanentna šminka na usnama, napravljeni su u Sjedinjenim Državama i to su, kako je rekla, ujedno i zadnji 'prepravci'.

Profimedia

Ova ekscentrična vlasnica frizerskog salona stavila je i korzet koji će joj, nada se, pomoći da struk smanji na 93 centimetra i dobije oblik tijela kakav ima 'Jessica Rabbit'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezin pothvat da se preobrazi u vlastitu karikaturu počeo je prije 15 godina kada je tijekom ljetovanja na Ibizi platila 10 dolara uličnom umjetniku da joj nacrta njezinu karikaturu.

- Moram priznati da sam bila malo ljubomorna kada sam prvi put vidjela karikaturu. Bila je tako glamurozna. Bila je sve ono što sam oduvijek htjela biti. Pokazivala mi je što mogu postati. Tijekom godina trošila sam sve više novca na kozmetičke tretmane i estetske operacije kako bi se pretvorila u osobu s karikature - kaže Butel.

Profimedia

Njezin današnji izgled potpuno je drugačiji od onog kakva je bila u djetinjstvu. Kaže kako je uvijek bila pomalo muškobanjasta jer je odrasla s trojicom braće.

- Nisam bila poput ostalih djevojčica. Voljela sam stvari koje vole dečki, kopati zemlju ili se igrati vani. Kako sam bila jedina kći, uz trojicu braće, moja majka se uvijek trudila uljepšati me, ali ja bih uvijek izvukla vrpcu s kose i uništila haljine - objašnjava.

Sve se promijenilo kada je s 14 godina napustila školu i zaposlila se u lokalnom frizerskom salonu. Počela je više vremena posvećivati svom izgledu, eksperimentirati s ekstenzijama za kosu i šminkom. Ističe kako joj tada nije padalo na pamet da ode pod nož. Sudbonosno ljetovanje promijenilo joj je život.

Profimedia

- Operacije su definitivno ovisnost. Osjećaj koji imam prije operacije je poput onog na badnjak koji ima većina ljudi. Uzbuđuje me trenutak kad me liječnici uspavaju. Znam da ću se za nekoliko sati probuditi i vidjeti nešto novo na svom tijelu. Za mene je to kao da postajem sve bliže svome snu - objašnjava.

Iako je razmišljala da stavi implantate u stražnjicu radi još ekstremnijeg izgleda, posjet SAD-u ju je odgovorio od toga. Na tom je putovanju posjetila i Venice Beach gdje je napravila novu karikaturu. Ovaj put, bila je oduševljena rezultatom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Golob: 'Plenković će sigurno formirati novu vladu'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Golob: 'Plenković će sigurno formirati novu vladu'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke