Obavijesti

News

Komentari 92

Sve su naučili iz filmova: Čak 14 godina nisu izlazili iz kuće

Sve su naučili iz filmova: Čak 14 godina nisu izlazili iz kuće
1

Otac Oscar je zaključavao šestero braće i njihovu sestru u stan u New Yorku i nije ih puštao van jer ga je bilo strah da će ih grad pokvariti. Školovala ih je majka

VIDEO

Šestorica braće i njihova sestra u 14 godina gotovo nikada nisu izlazili iz stana u New Yorku. Vanjski svijet upoznali su gledajući filmove. Bhagavan (23), blizanci Govinda i Narayana (22), Mukunda (20), Krisna (18), Jagadesh (17) i njihova sestra Visnu nisu izlazili iz stana jer je ključ imao samo njihov otac  Oscar, emigrant iz Perua koji je bolovao od paranoje i imao je problema s alkoholom. Otac je vjerovao da će New York pokvariti njegovu djecu. Kod kuće ih je školovala majka Susanne, bivša pripadnica hippie pokreta koja je supruga upoznala na putu u Machu Picchu. 

O njima snimljen dokumentarac

Život obitelji Angulo je glavna tema dokumentarnog filma The Wolfpack koji je režirala Crystal Moselle. Film je prošli mjesec osvojio nagradu na filmskom festivalu u Utahu. Šestorica braće i njihova majka Susanne bili su na premijeri. Sve je počelo 2010. kada je redateljica Moselle srela na ulici braću koji su bili u jednom od rijetkih izlazaka. 

- Hodali su kao u čoporu. Nosili su sunčane naočale. Izgledali su kao da ih je inspirirao njihov najdraži film Reservoir Dogs. Osjećala sam se kao da sam otkrila davno izgubljeno pleme - kaže Crystal Moselle. Sprijateljila se s braćom i uskoro zadobila povjerenje obitelji. Kaže da s majkom Susanne nije imala problema, ali s ocem Oscarom je. 

Braća pogledala 5000 filmova

- Braća i sestra su jako pametni, no živjeli su u svojem imaginarnom svijetu. Često su rekonstruirali filmove koje su gledali. U jednom trenutku dok smo snimali dokumentarac odglumili su scenu iz Batmana - kaže Moselle. Dodaje da su braća u životu pogledala oko 5000 filmova, a uglavnom je o riječima Quentina Tarantina, Christophera Lloyda i Martina Scorsesea. 

Nakon nekog vremena jedan je brat pobjegao i prvi put izašao van iz četverosobnog stana na Manhattanu. U njihov slučaj se uključila i socijalna služba te su braća i sestra dobili pomoć psihologa.        

Šestero njih i dalje živi s roditeljima, jedino se Govinda Angulo odselio, piše Daily Mail.  


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa