Obavijesti

News

Komentari 111

U guzu uštrcala 7 kg silikona: 'Bila sam tu prije Nicki Minaj'

U guzu uštrcala 7 kg silikona: 'Bila sam tu prije Nicki Minaj'
1

Amerikanka Tatiana Williams (42) sve svoje operacije i injekcije silikona nabavila je na crnom tržištu. Povećanje stražnjice koštalo ju je više od pola milijuna kuna

VIDEO

Transseksualka s Floride potrošila je više od 575 tisuća kuna na preko stotinu injekcija silikona kako bi povećala svoju stražnjicu. 

Tatiana Williams (42) posljednjih je 20 godina ulagala u svoju pozadinu kupujući injekcije na crnom tržištu. U svaku polovicu stražnjice uštrcala je nevjerojatna tri i pol kilograma silikona. 

Bujna Amerikanka kaže kako neki njezini prijatelji nisu preživjeli ilegalne operacije, no istaknula je kako ne žali ni za jednim odlaskom pod nož.

Sve operacije radio 'kirurg' bez licence

Osim 'bildanja' stražnjice, Tatiana je povećala grudi, uštrcavala silkon u usne te se podvrgnula laserskoj korekciji vida - i to sve kod 'kirurga' bez licence. 

- Opasno je tako se izlagati crnom tržištu. Vidjela sam ljude koje je silikon doslovno pojeo. Vidjela sam ih kako mijenjaju boje i više ne mogu hodati. Znam i slučaj kada su jednoj djevojci morali odstraniti silikon zajedno s dojkom. Vidjela sam sve, ali ja sam jedna od sretnijih - kaže Tatiana i dodaje kako svakog jutra 'pokuca o drvo' i zahvaljuje nebesima što je sve preživjela.

'Moja guza je bila tu prije Nicki Minaj'

Ponosno ističe kako ju mnogi uspoređuju s pjevačicom Nicki Minaj, a tijelo starlete Kim Kardashian smatra 'prekrasnim'. 

- To je prava žena kakva treba biti. Ponekad se nasmijem jer je moja guza tu bila puno prije Nickine - kaže Tatiana, koja je rođena kao Cory Williams. Obitelj ju je oduvijek podržavala pa tako i kada je odlučila promijeniti spol.

Nikome ne preporučujem da ide mojim stopama, ali ja uživam

Ni sama ne zna koliko je injekcija uzela, a zbog nekih operacija 'potegnula' je sve do Meksika. Samo jednom je bila u bolnici jer joj je kirurg tijekom operacije grudi iglom probio plućno krilo. 

- Ne preporučujem nikome da ide mojim stopama. Svjesna sam da ću vjerojatno zdravljem platiti cijenu svojih operacija, ali za sada uživam u životu koji sam stvorila - kaže Tatiana, piše Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa