• Članak
  • Komentari 106
  • Share 133
  • Tweet5

Zalili je kiselinom: Htjela sam umrijeti kad sam si vidjela lice

Naomi Oni (20) napala je žena koja je imala prekrivreno lice i vidjele su joj se samo oči. Kada je izašla iz busa pratila ju je, a kada se okrenula zalila ju je kiselinom

Utorak, 05. 2. 2013. u 07:00    Piše: Maja Blažević

Djevojka Naomi Oni (20) žrtva napada kiselinom rekla je da je htjela umrijeti kada je prvi put vidjela svoje unakaženo lice. Kada se vraćala s posla napala ju je žena koja je na sebi imala muslimansku odjeću i vidjele su joj se samo oči. Mjesec dana Naomi je provela na bolničkom odjelu za opekline, a unatoč strahu da će ostati slijepa vid u lijevom oku joj se oporavio, dok na desno djelomično vidi. 

I prije nego sam osjetila da gorim znala sam da je to kiselina. Pomislila sam ok, netko me želi ubiti - prisjetila se djevojka kojoj nije jasno zašto bi to netko učinio

- Prvi put kada sam se vidjela bila sam šokirana, nisam htjela živjeti nakon što sam vidjela lice - rekla je i dodala da joj je lice bilo crno, a oči natečene.

Nepoznata žena ju je napala 30. prosinca kada je izašla iz busa na stanici blizu svoje kuće u istočnom Londonu. 

- Kad sam izašla iz busa osjetila sam da je netko iza mene pa sam se odlučila okrenuti. Učinilo mi se da vidim ženu koja je na glavi nosila hidžab - rekla je. 

Žena je samo gledala u nju, a u jednom trenutku osjetila je da je nešto bacila na nju.

- I prije nego sam osjetila da gorim znala sam da je to kiselina. Pomislila sam ok, netko me želi ubiti - prisjetila se djevojka kojoj nije jasno zašto bi to netko učinio. 

- Ta osoba ipak nije uspjela. Bog mi je s razlogom sačuvao život i to je ono što me drži - rekla je. 

I dok neki misle da je ona odabrana slučajno za napad, majka njezinog dečka ne vjeruje da ljudi tek tako hodaju okolo s kiselinom usred noći, te da je napadač želio napasti upravo nju, piše Daily Mail. 

Pročitajte više vijesti iz rubrike Šokantno!.

Tagovi: napad, london, kiselina

Izdvojeni komentari 106 komentara Pogledaj sve komentare
05.02.2013., 07:23

fantazija: Kakav mrak mora vladati u osobi koja tako nešto učini? Kakva mržnja izgriza takve ljude? Nema veće kazne za njih od toga što si sami rade, Žalosno

05.02.2013., 08:04

123izgubljeni: Prije puno godina odvedem jednu turističku grupu u zagrebačku džamiju kad tamo natpis "Krščanstvo je rak čovječanstva!" ispisan zelenom bojom. Od tada ne nosim ništa zeleno i ......da ne napišem što stvarno mislim ... jednostavno zaboravite suživot.

05.02.2013., 07:25

CptNemo: I onda kad ja napišem da je Englezima dosta "Britanaca", pogotovo ovih "zakarabuljenih", ovdje padaju svi na dupe. Englez si rođenjem, a Britanac postaješ državljanstvom - koje danas svaka šuša svih duginih boja ima kao dio bivšeg kolonijalnog carstva...Uh, kako ih uzmem zajebavat na "muslimaniju" u kojoj žive, medresa na svakom drugom uglu, džamije se kote ko mačići - u velikim gradovima. U ruralnim dijelovima je priča potpuno drugačija : onaj bullshit o toleranciji i "suživotu" i ostalom neoliberalnom shitu ne pali. Tamo ih nema, pa ima mira. A ako slučajno počnu dogmizavat, to se rješava sa lokalnom ekipom iz local watering hole. Što bi se kod nas reklo : kvartovske birtije. I nitko ne kenja o tome da je netko "zatucan" - nego se to zove obrana SVOJEG načina i stila života. A kome ne paše - može seliti. I bome seli...i nitko ne postavlja glupa pitanja. ... prikaži sve

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar