Obavijesti

Sport

Komentari 25

'Ako Ademiju potvrde presudu u petak, Dinamo ide po Grujića'

'Ako Ademiju potvrde presudu u petak, Dinamo ide po Grujića'
1

S ANFIELDA NA MAKSIMIR Zdravko Mamić je za srpske medije rekao kako Dinamo želi Marka Grujića, što su nam potvrdili izvori bliski klubu. U Dinamu čekaju što će biti s presudom Arijanu Ademiju

VIDEO

Dinamo bi na ljeto mogao dovesti pojačanje iz jednog od najvećih klubova na svijetu. U Maksimiru rade na dovođenju Marka Grujića (20), veznjaka Liverpoola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

- Htio sam dovesti za pet milijuna eura Andriju Živkovića, nisam uspio, a sad pokušavam pojačati Dinamo dovođenjem Marka Grujića na posudbu iz Liverpoola - rekao je za srpske medije Zdravko Mamić, a jučer su nam izvori bliski klubu potvrdili kako je Grujić velika želja “modrih”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marko Grujić je u Liverpool otišao na početku 2016. godine. Engleski velikan za njega je Crvenoj zvezdi platio sedam milijuna eura. Ostavili su ga Englezi u Beogradu još pola godine, a na Otok se preselio ljetos. Ima dva nastupa za “redse”.

Radi se o veznom igraču koji bi mogao biti veliko pojačanje za Dinamo u idućoj sezoni. Zagrepčani vjeruju kako će osvojiti naslov prvaka i baš bi Grujić trebao biti jedan od kapitalaca u pohodu na novi nastup u skupini Lige prvaka.

Nije se Grujić uspio do kraja nametnuti Jürgenu Kloppu i za njega bi bilo dobro da ode u neki manji klub u kojem će igrati. Dinamo je za njega jako zagrijan, ali...

- Znate, za ljubav je uvijek potrebno dvoje. Dinamo tek treba razgovarati s Grujićem - kaže nam izvor blizak Zagrepčanima.

Stvari će biti mnogo jasnije nakon petka.

Naime, Arijan Ademi će za dva dana konačno doznati svoju sudbinu. Konačnu bi presudu trebao dati Međunarodni sportski sud. Ademi je suspendiran na četiri godine, ali se u Dinamu nadaju kako bi se kazna mogla umanjiti ili čak potpuno ukinuti.

Vjeruju kako bi njihovu veznjaku suspenzija mogla biti smanjena na dvije godine. Ako to doista tako bude, Ademi bi se na teren mogao vratiti za pola godine.

- Puno toga ovisi o ovoj odluci. Ako Ademiju potvrde presudu, onda će Dinamo još jače raditi na dovođenju Grujića. Za posao je ključna odluka iz Švicarske - rekao nam je naš izvor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu