Obavijesti

Sport

Komentari 6

Amerikanka Vonn je pobijedila na sprint spustu u Altenmarktu

Amerikanka Vonn je pobijedila na sprint spustu u Altenmarktu
1

Lindsey Vonn je jedina do sada vozila sprint spust s obzirom da su ga skijašice zadnji put vozile u Svjetskom kupu prije 14 godina. Slavila je ispred Larise Yurkiw

VIDEO

Amerikanka Lindsey Vonn pobjednica je sprint spusta koji se u danas vozio za Svjetski kup u Altenmarktu, dok je drugo mjesto sa sekundom zaostatka zauzela Kanađanka Larisa Yurkiw (2:12.17).

Treća je danas bila Austrijanka Cornelia Hutter (2:12.83) sa zaostatkom od 1,66 sekunde za Vonn, četverostrukom pobjednicom Svjetskog kupa, koja se zahvaljujući ovoj pobjedi približila vodećoj u ukupnom poretku Lari Gut na samo 58 bodova s obzirom da Švicarka danas nije uspjela završiti prvu vožnju.

Vonn je vodeća u poretku spusta skijašica sa 300 bodova, druga je Huetter sa 250 bodova, a treća Švicarka Fabienne Suter sa 200 bodova. U ukupnom poretku prvo mjesto drži Gut sa 658 bodova, Vonn je druga sa 600 bodova, a treća je Šveđanka Frida Hansdotter sa 521 bodom.

Amerikanka je jedina do sada vozila sprint spust s obzirom da su ga skijašice zadnji put vozile u Svjetskom kupu prije 14 godinaOsim toga, ovom pobjedom, 36. po redu, Vonn je izjednačila rekord kojeg je do sada držala Austrijanka Annemarie Moser-Proell.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sutra, u nedjelju, skijašice bi trebale voziti super-G.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu