Obavijesti

Sport

Komentari 163

ANKETA Tko bi trebao doći na klupu Hajduka poslije Pušnika?

ANKETA Tko bi trebao doći na klupu Hajduka poslije Pušnika?
2

Hajduk će, prema riječima sportskog direktora Maria Branca, krenuti u lov za Dinamom koji je drugi na ljestvici HNL-a. Pitanje je samo koji će trener započeti tu avanturu...

VIDEO

Marijanu Pušniku presudio je poraz od Splita i ispadanje iz hrvatskog Kupa. Dan nakon utakmice Hajduk je sazvao press konferenciju gdje je to i potvrđeno. Splitski 'bili' ostali su bez trenera i protiv Slaven Belupa u Koprivnici vodit će ih stručni stožer druge momčadi na čelu s Markom Lozom i Vikom Lalićem.

- Ovo je nešto što nije ugodno za nas, planirali smo napraviti procjenu onoga što smo napravili na pola sezone, ali jučer smo izgubili još jedan od ciljeva sezone, eliminirani smo iz kupa i trebali smo promjenu. Osobno ne volim promjene trenera samo radi promjena, Hajduk je u 10 godina promijenio 23 trenera, što nije dobro - kazao je Branco.

Sam Pušnik bio je kratak po odlasku iz kluba.

- Danas sam s vodstvom kluba dogovorio sporazumni raskid. Zahvalio bih se svim suradnicima u klubu, stručnom stožeru, radnoj zajednici, vodstvu kluba, svim navijačima, pogotovo Torcidi na dobroj suradnji. Došlo je vrijeme razlaza, jučerašnji poraz nam je svima teško pao, tako i meni - rekao je Pušnik novinarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odmah se počelo s pričama o novom treneru koji će Splićane povesti u proljetni dio sezone. Hajduk će, prema riječima sportskog direktora Maria Branca, krenuti u lov za Dinamom koji je drugi na ljestvici HNL-a.

ANKETA

Tko bi trebao biti novi trener Hajduka?
Vjekoslav Lokica
Stanko Poklepović
Igor Pamić
Ivan Katalinić
Nenad Bjelica
Damir Burić
Zoran Vulić
Željko Kopić
Zlatko Dalić
Strani izbor
 
 
 
 
 
 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu