Obavijesti

Sport

Komentari 2

ATP i WTA: Čilić deveti, Mikica je izjednačila renking karijere

ATP i WTA: Čilić deveti, Mikica je izjednačila renking karijere
1

Nakon važnog turnira u Indian Wellsu, došle su nove ATP i WTA liste. Tenisači nemaju razloga za veliko veselje, dok su tenisačice prošle nešto bolje na novoj ljestvici

VIDEO

Prvi reket hrvatskog tenisa Marin Čilić (28) je nakon lošeg nastupa na ATP turniru u Indian Wellsu nazadovao na ATP ljestvici. Čilić je tako sa sedmog pao na deveto mjesto. Ivo Karlović (38) zadržao je 21. mjesto, dok je Borna Ćorić (20) pao za tri mjesta i drži 62. poziciju.

Najvažniju promjenu u muškoj konkurenciji napravio je Švicarac Roger Federer (35). Nakon što je u finalu Indian Wellsa pobijedio sunarodnjaka Stana Wawrinku, 'doktor tenisa' popeo se s desetog na sedmo mjesto. Britanac Andy Murray (29) povećao je prednost ispred Novaka Đokovića (29), a prednost će se povećati još više nakon turnira u Miamiju, na kojem niti jedan od njih neće nastupiti zbog ozljeda.

Na WTA listi najbolja Hrvatica je Mirjana Lučić-Baroni (35) koja se nalazi na 29. mjestu. Ana Konjuh (19) je napredovala za dva mjesta pa tako sada drži 31. poziciju. Nije dobro prošla Donna Vekić (20), koja je sa 86. pala na 88. mjesto.

Na vrh WTA liste vratila se Njemica Angelique Kerber (29), koja je poziciju preuzela od Serene Williams (35). Podsjetimo se, Amerikanka u Indian Wellsu nije nastupila zbog ozljede pa je tako pala na drugo mjesto. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića