Obavijesti

Sport

Komentari 34

Izbornik Babić: Dobio - izgubio, kod nas baš nikad nema mira

Izbornik Babić: Dobio - izgubio, kod nas baš nikad nema mira
1

Ne bih zasluge uzeo sebi, ovo je timski rad. Svi smo na raspolaganju i svi igramo 60 minuta. Mi smo mladi igrači, željni pobjede, zabiti gol i što bolje odigrati za Hrvatsku. To je čast - igrati za Hrvatsku, kaže Mamić

VIDEO

Hrvatska rukometna reprezentacija je u jednoj triler utakmici pobijedila Mađarsku i sjajnim drugim poluvremenom došla do druge pobjede na turniru. Kauboji su slavili 31-28, a izbornik Željko Babić bio je zadovoljan nakon susreta.

- Slušajte me, da smo izgubili - turnir je dug. Naravno da je bolje da smo pobijedili, pokazali smo emociju, strast, veliku borbenost i zbog toga sam jako sretan. Dakle, ne smijemo sad previše slaviti. Imamo dan odmora, moram se dobro pripremiti za Bjelorusiju, odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. Zahvaljujem se svim igračima na angažmanu, na borbenosti i rekao bih da se ovako igra za Hrvatsku. Baš im čestitam od srca - rekao je izbornik Željko Babić za RTL pa nastavio:

- Gledajte, nikad nije kasno kada pobijediš. Jako teško je igrati, Mađari su izvrstan tim. Mi smo, jasno, pod stresom, imamo mlad tim, opterećenje da moramo pobjeđivati i jasno je da u takvim okolnostima našim igračima nije lako igrati. Probudili smo se točno kada je trebalo, protivnik je počeo padati, mi smo dali još više strasti i na kraju uspjeli pobijediti. Filip je bio jako dobar u određenim trenucima, Marko naš, koji je stvarno unio jedan preokret... Stvarno fantastično. Pokazao je koliko je kvalitetan i dobar igrač i ja mu od srca čestitam.

- U hrvatskoj reprezentaciji nikad nema mira. Nikad nema mira. Nema mira, jednostavno. I kad pobjeđujete i kad gubite nema mira. Takva je hrvatska reprezentacija.

- Mi smo večeras odigrali jako dobru utakmicu. Mislim da u tajmingu možemo biti još precizniji. Momčad će se tijekom turnira još uigravati. Ovo je bio jak intenzitet i jedna jako dobra izvedba. Teško mi je reći koliko bolje možemo igrati.

Sjajan večeras je bio i Marko Mamić.

- Ne bih zasluge uzeo sebi, ovo je timski rad. Svi smo na raspolaganju i svi igramo 60 minuta. Mi smo mladi igrači, željni pobjede, zabiti gol i što bolje odigrati za Hrvatsku. To je čast - igrati za Hrvatsku. Drago mi je što mogu pomoći - rekao je Mamić pa dodao:

- Naš problem je što naši igrači igraju po Europi. Dosta smo raštrkani. Mađari igraju u Veszpremu i Segetu, dosta su oni zajedno i uigrani su. Mi imamo 20 dana preko zime. Mladi smo tim i ipak smo pokazali da nam ne treba toliko vremena da bi pobijedili iskusne Mađare.

- Željni smo pobjede, podržavamo jedni druge. Jednom će jedan odigrati dobru utakmicu, drugi put drugi i tu je naša snaga.

Domagoj Duvnjak imao je pet golova i 11 asistencija.

- Na poluvremenu smo se dogovorili da idemo dati gas. Pokazali smo karakter i vratili smo se u utakmicu. Nismo bili dobri u prvom dijelu, ali izvukli smo se.

Zlatko Horvat je sudjelovao u pobjedi s četiri gola.

- Pripremali smo se za utakmicu i valjda smo malo na početku izgorili. Nije nas išao šut, fulao sam penal pa zicer, pa smo fulali opet dva, tri zicera. Nikako ući u ritam utakmice.

Filip Ivić bio je jedan od junaka večeri.

- Bilo je teško gledati, a kamoli igrati. Jako teška utakmica za moju ekipu i mene. Borili smo se od prve do zadnje minute. Prvo poluvrijeme nije bilo nimalo lagano, stisnuli su nas od početka, bili su borbeni i u obrani i u napadu, dignuli smo koncentraciju i nivo u obrani i na kraju zasluženo pobijedili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe