Obavijesti

Sport

Komentari 25

Babo najbolji u porazu, a Luka Dončić? Pa taj je momak čudo

Babo najbolji u porazu, a Luka Dončić? Pa taj je momak čudo
1

Gosti su limitirali Utu na najslabije šuterske brojke ove sezone, tek 36,5 posto iz igre, a negdje oko tog prosjeka bio je i Bogdanović (7-17) koji je uz šest prekršaja uspio doći do titule najboljeg strijelca Jazza s 18 poena

VIDEO

Minnesota je u Salt Lake City stigla bez Andrewa Wigginsa, u dvoranu u kojoj još nitko nije pobijedio ove sezone da bi Wolvesi postali prva momčad koja je pokorila Vivint Smart Home Arenu.

- Umjesto da nam lopta kruži, počeli smo igrati jedan na pet - sumirao je razloge prvog domaćeg poraza Jazza (102-112) Donovan Mitchell.

Ali ima ih još, najveći se zove Karl Anthony-Towns koji je tricama uništio Bojana Bogdanovića i društvo, sedam koliko ih je ubacio rekord mu je karijere, a za to je kriv - Rudy Gobert. I njegova blokada početkom drugog poluvremena na Townsu koji se maknuo iz reketa pa završio na 29 poena.

- Izgledalo je prilično lijepo - rekao je Towns čije su tri vezane trice u posljednjoj četvrtini usmjerile utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gosti su limitirali Utu na najslabije šuterske brojke ove sezone, tek 36,5 posto iz igre, a negdje oko tog prosjeka bio je i Bogdanović (7-17) koji je uz šest prekršaja uspio doći do titule najboljeg strijelca s 18 poena (6 skokova, 2 asistencije) za 31 minutu. Sreća pa će stvari moći ispraviti već za dva dana u Minneapolisu.

Bogdanović utrpao 20 poena, 'Redovnik' je zabio za pobjedu
Bogdanović utrpao 20 poena, 'Redovnik' je zabio za pobjedu

Sreća za LA Clipperse pa i Paul George sada igra u Los Angelesu, a ne u Oklahomi koja je imala 88-86 pola minute prije kraja da bi George presudio bivšoj momčadi i završnim koševima, ukupno 18, poništio sedam izgubljenih lopti. Prostor koji je i dalje otvoren za ostale dok nema Kawhija Leonarda sada je iskoristio Montrezl Harrell s 28 poena, dok je Ivica Zubac u svojih 20 minuta isporučio 12 poena i 10 skokova.

Jedan je poen dijelio Darija Šarića (9 p, 10 s) od double-doublea u porazu Phoenixa od Bostona 85-99, a Ante Žižić ostao je na pet poena i šest skokova za 20 minuta u Madison Square Gardenu gdje je New York dobio Cleveland sa 123-105.

Luka Dončić opet je priča večeri jer čudesni Slovenac postao je drugi najmlađi igrač poslije LeBrona Jamesa koji je ostvario triple-double s 40 poena. Dončićeva 42 rekord su mu karijere, a sve je uglazbio s 12 asistencija i 11 skokova i sa šestim "trostruko-dvostruko" učinkom drži vrh u NBA ligi.

- Čini se kao da svaki dan postoje statistike o kojima tek pročitam - rekao je Dončić kojemu je večer uljepšala i Dallasova pobjeda nad Spursima 117-110.

- Ovaj momak može sve na parketu - sve je ukratko rekao Dallasov trener Rick Carlisle.

James Harden i Russell Westbrook i dalje izgrađuju svoje "prijateljstvo", sa 64 kombinirana poena lako su prešli preko Portlanda (132-108) za koji je Mario Hezonja dobio tek osam minuta za dva poena i pet skokova. Indiana je, pak, ostavila Netse u Brooklynu na -29...

NBA, 18. studenog:

  • New York - Cleveland 123-105 (Randle 30 - Porter 18)
  • Brooklyn - Indiana 86-115 (Dinwiddie 28 - Holiday 24)
  • Toronto - Charlotte 132-96 (Anunoby 24 - Williams 14)
  • Chicago - Milwaukee 101-115 (Gafford 21 - Antetokounmpo 33)
  • Houston - Portland 132-108 (Harden 36 - McCollum 25)
  • Dallas - San Antonio 117-110 (Dončić 42 - DeRozan 36)
  • Phoenix - Boston 85-99 (Booker 20 - Tatum 26)
  • Utah - Minnesota 102-112 (Bogdanović 18 - Towns 29)
  • LA Clippers - Oklahoma 90-88 (Harrell 28 - Paul 22)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj