Obavijesti

Sport

Komentari 66

Bahati Rossi opet udara: Sad mu je gospođa kriva za sve?!

Bahati Rossi opet udara: Sad mu je gospođa kriva za sve?!
3

ZAR OPET?! Valentino Rossi vozio je svoj skuter nakon treninga uoči Moto GP utrke u Valenciji. Prolazio je Talijan kroz navijače, jedna gospođa nije ga vidjela, a on ju je s leđa udgurnuo nogom

VIDEO

Čini se da Valentino Rossi ima tikove. Ili možda ne voli selfieje.

Prošla je godina dana od Rossijevog incidenta na Velikoj nagradi Malezije i udaranja u Marquezov motor tijekom utrke, a Talijan je opet u centru skandala. 

Uoči Velike nagrade Valencije, nakon odrađenog treninga, Rossi je sjeo na svoj skuter, a prolazio je kroz masu navijača. Jedna gospođa u tom se trenu htjela fotografiju i nije vidjela da Talijan prolazi, a bahati Rossi udario ju je nogom.

Istina, gospođa je trebala paziti, ali Rossi je isto tako mogao zakočiti. 

Rossi, pillado un fraganti está mañana en el circuito de Cheste, haciendo de las suyas, dando otra patada, en este caso, no a Marquez, pero si a una señora que estaba tranquila en el paddock. Grabado por un amigo que me lo acaba de enviar. Compartir para que este piloto dejé de hacer estas chulerias.

Posted by Juan Carlos Luque on 12. studenoga 2016

Namjerno udario Marqueza

U Maleziji lani Rossi je udario Marqueza koji ga je htio prestići pa je kasnije "plakao" zbog izgubljenog naslova i žalio se na urote jer je Lorenzo osvojio naslov.

Rossi se žalio na španjolsko udruživanje i u neku ruku imao je pravo.

"Kočili" su ga i provocirali kroz sezonu, posebno Marguez, ali Rossi je na kraju bio sam kriv za izgubljenu titulu. Imao je sve u svojim rukama, vodio je cijelu sezonu, no zbog gloposti u Maleziji kažnjen je startom iz boksa na posljednjoj utrci.

Nije uspio napraviti čudo i osvojiti titulu.

- Postoje mlađi vozači koji su brži od njega i zato je Rossi frustriran. Mogao je osvojivi više utrka i doći ovdje s nedostižnom prednošću, ali nije to uspio - rekao je tada Jorge Lorenzo, a Rossijeve frustracije nastavile su se i ove sezone.

Iako sezona još nije gotova, Marc Marquez osigurao je naslov tri utrke prije kraja što mu je treći naslov u "kraljevskoj" Moto GP kategoriji.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica