Obavijesti

Sport

Komentari 91

Balić: Mi smo Francuzima ono što je Ivanišević bio Samprasu

Balić: Mi smo Francuzima ono što je Ivanišević bio Samprasu
3

Hrvatska od 18.15 igra rukometni klasik protiv Francuske. Da smo mogli birati, ne bismo izabrali bolji dan. Na današnji dan 2013. godine pomeli smo ih u Španjolskoj

VIDEO

Francuska je najbolja reprezentacija koja je ikad igrala ovaj sport. Tu se nema što više dodati, rekao je Ivano Balić za RTL u najavi rukometnog klasika.

Kauboje danas očekuje utakmica protiv Francuske (18.15) u drugom krugu Europskog prvenstva u Poljskoj. Balić je najavio utakmicu svih utakmica.

- Možda smo im mi pomogli da budu nešto više, nešto bolje... Kao što je Ivanišević pomogao Samprasu - dodao je rukometni velemajstor koji je danas koordinator u hrvatskoj reprezentaciji.

Hrvatska je fantastičnom predstavom protiv Islanda najavila susret sa starim znancima. Ako netko zna kakav je osjećaj igrati te utakmice, onda je to Ivano.

- To je uvijek posebno. Najveći derbi u zadnjih 15 godina. Uvijek na nož, uvijek otvoreno... Možda su Francuzi u zadnje vrijeme imali malo više sreće, ali nadam se da će se to okrenuti. Ova Hrvatska može parirati Francuskoj - rekao je Balić.

Onesta: Mi smo veliki zbog Hrvatske i Balića

Veliki kompliment Kaubojima dao je francuski izbornik Claude Onesta.

- Mi smo velika reprezentacija samo iz jednog razloga. Jer smo 10 godina vodili bitke s Hrvatskom koja je bila predvođena Balićem. I tu smo bili nešto uspješniji. Samo zato smo se digli iznad ostalih - rekao je Onesta.

Balić i Karabatić vodili su mnoge bitke na parketu, ovoga puta Ivano će sve gledati s malo drugačije pozicije. No obojica se slažu. Obrana je ključ.

- Pobijedit će momčad koja će bolje igrati obranu. Hrvatska igra dobro 5-1, nešto između 5-1 i 3-2-1, a Mirko dobro brani. Obrana će biti najvažnija - rekao je Ivano Balić, a složio se i Nikola Karabatić.

- Hrvatska je jako dobra momčad, agresivni su, Mirko dobro brani, u napadu su odlični, ali mislim da će pobijediti momčad koja će biti bolja u obrani. Mi smo isto dobri u obrani pa će to biti ključ - kaže Karabatić.

Dan za pobjedu nad Francuzima

Da smo mogli birati dan, ne bismo mogli bolje izabrati. Na današnji dan 2013. godine Kauboji su ostvarili najuvjerljiviju pobjedu protiv Francuske. Bilo je 30-23 na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Dugo nitko nije tako pomeo Francuze.

Bila je to hrvatska rapsodija u Zaragozi. Utakmica s Francuzima dolazi i nakon dvije sjajne predstave protiv Islanda i Makedonije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu