Obavijesti

Sport

Komentari 154

Tko nije zabio gol - magarac! Barcelona Osasuni utrpala 7

Tko nije zabio gol - magarac! Barcelona Osasuni utrpala 7
1

Barcelona je danas ugostila posljednju momčad La Lige Osasunu, koja se već polako oprašta od elitnog društva. Messi, Gomes i Alcacer su dali po dva, a prvi gol od odlaska s Anfielda zabio je Javier Mascherano!

VIDEO

Barcelona je Osasuni zabila sedam golova na Camp Nou i tako bacila rukavicu Real Madridu. Susret 34. kola je završio rezultatom 7-1, a po dva gola zabili su Messi, Gomes i Alcacer. Da priredba bude potpuna pobrinuo se Javier Mascherano, kojem je naš Rakitić ustupio izvođenje penala, a Argentinac je pogodio pod prečku za svoj prvi gol od odlaska s Anfielda. Sjajne scene na Camp Nouu.

Ivan Rakitić upisao je dvije asistencije i sada je na četiri u sezoni, a odigrao je cijelu utakmicu. Hrvatski reprezentativac je danas bio vrlo dobar. Jedini gol za Osasunu zabio je Roberto Torres u 48. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO: Barca utrpala sedam Osasuni

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve je krenulo u 12. minuti kada je Lionel Messi imao svoj trenutak čarolije. Navijači su mu prije susreta razvili transparent u čast njegova 500. gola, koji je zabio protiv Reala, a on im je vratio briljantnim potezom. Presjekao je loptu i lobao golmana PSG-a Sirigua, koji je na posudbi u Osasuni.

U 30. minuti je sjajno pogodio Andre Gomes na asistenciju Ivana Rakitića i s 2-0 se otišlo na poluvrijeme. No, onda šok. Deset minuta nastavka pripalo je samo Osasuni, koja je uspjela smanjiti zaostatak sjajnim golom Roberta Torresa iz slobodnjaka, a onda skoro preko istog igrača šokirati Barcu i izjednačiti. To se nije dogodilo i od tog trenutka igrala je samo Barcelona.

U 57. opet Gomes, pa Messi u 61. na asistenciju Rakitića, zatim Paco Alcacer u 64. da bi u 67. minuti navijači Barcelone vidjeli nešto što do tada nisu imali prilike vidjeti. Javier Mascherano je zabio u dresu Barcelone.

Ivan Rakitić mu je prepustio penal, a Argentinac ju je objeručke privatio. Stavio je loptu na bijelu točku, zaletio se i rasporio mrežu Siriguova gola. Udarac je išao po samu prečku, a Mascherano je proslavio svoj prvi gol u crveno-plavom dresu. Bio je to ujedno i 500. gol Barcelone pod Luisom Enriqueom.

Barcelona je ovom pobjedom stigla do 101. gola u La Ligi ove sezone i može računati na gol razliku ako će biti potrebna za određivanje prvaka na kraju sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu