Obavijesti

Sport

Komentari 5

Barca srušila rekord, a Rakitić dobio novu poziciju na terenu

Barca srušila rekord, a Rakitić dobio novu poziciju na terenu
1

Uzvratna utakmica polufinala kupa protiv Valencije Enriqueu je poslužila kao eksperiment za novu formaciju. Barca je igrala u 3-4-1-2 sustavu, a ulogu glavnog razigravača dobio je Rakitić

VIDEO

Bila je ovo odlična prilika za mlađe igrače da pokažu što znaju. Također, trener je od nas tražio nešto drugačiju strategiju večeras i sad znamo da i to možemo koristiti, rekao je Ivan Rakitić nakon sinoćnje utakmice protiv Valencije (1-1).

Barcelona je na uzvratnu utakmicu polufinala kupa došla s nedostižnom prednosti iz prve utakmice (7-0) i Luis Enrique mogao je eksperimentirati sa sastavom, ali i s formacijom. Tako je na teren poslao većinom mlađe igrače u za njih neobičnom rasporedu na terenu 3-4-1-2. A ulogu glavnog razigravača momčadi iza dva napadača dobio je Rakitić.

- Utakmica je bila čudna s obzirom na to da smo u prvoj pobijedili s visokim rezultatom. Zato sam mogao dati priliku igračima koji ne igraju često, zbog toga smo igrali u novoj formaciji. Igrali smo bez klasične devetke, a Rakitić je bio glavni razigravač. Zadovoljan sam igrom - rekao je Enrique.

Ovom utakmicom Barcelona je srušila novi rekord. Po prvi put u povijesti kluba nanizali su 29 utakmica bez poraza u svim natjecanjima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne opterećujemo se time. Odlično je što smo ga srušili, ali to je to. Ono što je važno za nas su naslovi, a mi u završnicu ulazimo u dobroj formi - rekao je Rakitić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića