Obavijesti

Sport

Komentari 41

Baš ga ne vole! WhoScoredu je Realov promašaj bolji od Luke

Baš ga ne vole! WhoScoredu je Realov promašaj bolji od Luke
1

Luka je za 22 ovosezonska nastupa u Primeri ocijenjen sa 7.2, a njegov suigrač iz Reala i reprezentacije Mateo Kovačić sa 7.1. U udarnom timu sezone nema niti Cristiana Ronalda...

VIDEO

Jedan od najpoznatijih nogometnih portala koji se bavi statistikom, WhoScored, ponovno je iz svojih kombinacija isključio našeg kapetana Luku Modrića. Kao da ga ne vole!

Nakon što je okončana sezona u La Ligi, spomenuti je portal sastavio idealnu momčad prvenstva i u njoj nema Modrića. Na njegovoj poziciji je jedan od skupljih promašaja, Asier Illarramendi, danas igrač Real Sociedada.

Illara je bio doveden u 'blancose' 2013. godine za 33 milijuna eura kako bi jednog dana naslijedio baš Luku, ali to je bio fijasko velikih razmjera pa se veznjak vratio u San Sebastian gdje je pritisak znatno manji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To je utjecalo na njegov preporod u toj mjeri da je, barem prema WhoScoredu, odigrao bolju sezonu od ponajboljeg veznjaka svijeta.

Luka je za 22 ovosezonska nastupa u Primeri ocijenjen sa 7.2, a njegov suigrač iz Reala i reprezentacije Mateo Kovačić sa 7.1. Zanimljivo, u udarnoj momčadi sezone više igrača ima Atletico Madrid od prvaka Reala.

Dodajmo cijeloj priči da u najboljoj momčadi nema niti Cristiana Ronalda, službeno najboljeg igrača svijeta.

Podsjećamo, prema njihovim statističkim parametrima hrvatski kapetan i motor Real Madrida Luka Modrić je tek, vjerovali ili ne, 50. najbolji igrač na svijetu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića