Obavijesti

Sport

Komentari 450

Nezaustavljivi Ronaldo! Srušio je Bayern u velikom preokretu

Nezaustavljivi Ronaldo! Srušio je Bayern u velikom preokretu
7

PROBUĐENI REAL Bayern je imao penal za 2-0 u 45. minuti, ali Vidal je od heroja postao tragičar. U drugom poluvremenu gosti lete terenom zahvaljujući nezaustavljivom Cristianu Ronaldu...

VIDEO

Po mnogima najveći favorit za osvajanje Lige prvaka nalazi se pred eliminacijom. Bayern je poražen od madridskog Reala na Allianz Areni 2-1 i to kroz preokret kojeg je režirao sjajni Cristiano Ronaldo.

Poveli su domaći preko Artura Vidala u 25. minuti, no hladan tuš domaćima priredio je Ronaldo u 47., odnosno 77. minuti.

Uoči utakmice Carlo Ancelotti već se našao u problemima. Nije mogao zbog ozljeda računati na dva važna prvotimca, Matsa Hummelsa i Roberta Lewandowskog.

Zidane je imao muka s obranom budući da je ostao bez Varanea i Pepea pa su samim time imali problema u skok igri. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vidal od junaka do tragičara

To se manifestiralo u 25. minuti jer je Bayern poveo golom iz kornera. Strijelac je Arturo Vidal koji je nadskočio baš Nacha na asistenciju Thiaga Alcantare. Aktualni prvaci Europe gol glavom u Ligi prvaka nisu primili od 2014. godine.

Nigdje nije bilo niti našeg Luke Modrića, samim time i Reala koji je patio i bio podređen. Stvari su postale gore po njih u 45. minuti kada je talijanski sudac Nicola Rizzoli svirao penal za domaće nakon što je lopta u ruku pogodila Danija Carvajala. 

Čini se da to nije bio materijal za najstrožu kaznu, a da na neki način pravda bude zadovoljena, pobrinuo se Arturo Vidal koji je loptu iz penala poslao preko gola! Od junaka do tragičara...

Impresivni Real u drugom poluvremenu

Drugo poluvrijeme, drugi Real Madrid. Odmah u 46. minuti Ronaldo šokira domaće golom iz voleja na asistenciju Carvajala i madridski klub je u igri. Bio je to prvi gol Portugalca u Ligi prvaka nakon sušnih 659 minuta igre!

Deset minuta poslije prijeti Bale na lijep ubačaj Modrića, no Neuer potvrđuje da je ponajbolji golman svijeta impresivnom obranom.

U 60. minuti veliki šok za prvaka Njemačke. Španjolac Javi Martinez u samo četiri minute uspio je zaraditi dva žuta kartona zbog dva faula nad Ronaldom što ga isključuje iz igre.

Neuer je skidao čuda, no protiv Ronalda nije mogao

Uslijedio je snažan pritisak Španjolaca na što je jedini odgovor imao Manuel Neuer. Skidao je čuda u dva navrata Benzemi i Ronaldu, ali kapitulaciju je potpisao u 77. minuti poslije gola Cristiana Ronalda.

Poslužio ga je sjajno Marco Asensio, a službeno najbolji igrač svijeta spretno je to progurao Neueru kroz noge za totalni preokret madridskog kluba.

Luka Modrić igrao je do 90. minute, zamijenio ga je baš Mateo Kovačić.

Ronaldov rekord

Real je bio impresivan u drugom poluvremenu na krilima Ronalda koji je zabio dva gola te izborio isključenje Martineza.

Ujedno, bio je ovo stoti gol fenomenalnog ofenzivca u europskim natjecanjima i on je prvi kojem je to uspjelo od svih igrača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 450
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub