Obavijesti

Sport

Komentari 109

Belgijski mediji: Bili smo jači, a Hrvati su bili totalno nemoćni...

Belgijski mediji: Bili smo jači, a Hrvati su bili totalno nemoćni...
1

Većina belgijskih medija donosi sličan zaključak: Belgija je pokazala bolju igru, bila je u više šansi, a Hrvatska može biti zadovoljna osvojenim bodom u Bruxellesu...

VIDEO

Belgijski mediji zadovoljni su bodom, iako naglašavaju kako su lako mogli slaviti. Het Laatste Nieuws donosi naslov: "Hrvatska nije mogla ništa protiv jake Belgije"

"Nismo nagrađeni savršenim startom i sa šest bodova unatoč vrlo dobroj predstavi protiv Hrvata. Tehnički smo bili superiorniji, ali na kraju se pišu golovi. Perišićev i Gilletov", piše dalje u tekstu.

Standaard.be piše o ranoj pogrešci Kompanyja koja je rezultirala golom Ivana Perišića. Dodaju kako gori start u utakmicu navijači nisu mogli ni zamisliti. 

"Nakon šest minuta Hrvati su već vodili. Prijetila nam je katastrofa jer Hrvatska je iskusna reprezentacija, a mi smo igrali neorgranizirano. Samo nekoliko sekundi prije kraja poluvremena, Gillet je zabio fantastičan gol", piše Standaard.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Isti portal prenosi izjavu hrvatskog izbornika Igora Štimca. 

- Ovo je osvojeni bod, nikako izgubljena dva.

Srpski mediji: Remi po mjeri Srbije

Blic donosi izvještaj s utakmice Belgije i Hrvatske s naslovom: "Remi u Bruxellesu po mjeri Srbije, Hrvati i Belgijci podijelili bodove". 

Pressonline piše slično: "Srbija se smije, svi rivali remizirali". U tekstu se navodi kako su reprezentativci Srbije zadovoljni remijima Belgije i Hrvatske, odnosno Škotske i Makedonije.

"Ovi rezultati došli su kao šlag na tortu", stoji dalje u tekstu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu