Obavijesti

Sport

Komentari 105

Benković srušio Lokomotivu za 22. pobjedu u 23 utakmice...

Benković srušio Lokomotivu za 22. pobjedu u 23 utakmice...
19

Dinamo je upisao svoju 22. pobjedu u 23 susreta protiv Lokomotive. Ova jedna utakmica koju 'modri' nisu dobili bila je remi. Lokomotiva nikad nije slavila protiv Dinama

VIDEO

Nogometaši Dinama pobijedili su Lokomotivu 1-0 na gostovanju u Kranjčevićevoj na otvaranju 10. kola Prve HNL i tako prekinuli niz od dva poraza. Bila je ovo prva ligaška utakmica pod vodstvom privremenog trenera Željka Sopića, koji je zamijenio Cicu Kranjčara nakon poraza od Rijeke 5-2. Priliku je dobio i mladi Dani Olmo, a Dinamo se ovom pobjedom bodovno izjednačio s drugim Osijekom, koji ima susret manje. Jedini gol na utakmici zabio je Filip Benković.

Momčadi su na travnjak istrčale u sljedećim sastavima:

Dinamo: Šemper - Morris, Sigali, Benković, Pivarić - Machado - Soudani, Fiolić, Pavičić, Ćorić - Fernandes

Lokomotiva: Zagorac, Karačić, Rrahmani, Majstorović, Bočkaj, Grezda, Majer, Šunjić, Capan, Ivanušec, Doležal

Dinamo je očekivano preuzeo kontrolu nad utakmicom i prijetio preko Pavičića, Fernandesa, Soudanija, Ćorića... Lopta nije htjela u mrežu Lokomotive, koja nije pokazala ništa u prvih pola sata. Tek u 32. minuti, Lokomotiva je imala prvu priliku na utakmici. Nakon slabe reakcije Sigalija, Doležal je pucao ravno u golmana Šempera. Na poluvrijeme se otišlo s 0-0.

Ćorić je na odmoru ostao u svlačionici, a zamijenio ga je Angelo Henriquez. U nastavku je prva zaprijetila Lokomotiva, kada je Bočkaj pucao i pogodio vanski dio mreže. Bilo je to vrlo blizu. Sedam minuta kasnije, u 57. minuti, Soudani je zabio Lokomotivi, ali gol je poništen zbog zaleđa. Alžirac je nakon ubačaja pucao glavom.

Iz igre je izašao Machado, a zamijenio ga je Dani Olmo. Nešto kasnije zaprijetili su i 'lokosi'. Lopta je stigla s lijeve strane, Doležal je propustio za Grezdu koji s kojih 11 metara puca preko gola. Zatim je i Fiolić pucao iz slobodnjaka i promašio gol, a kazna je stigla u 82. minuti kada je Benković zabio za 1-0.

Do kraja utakmice se nije dogodilo ništa vrijedno spomena i Dinamo je upisao svoju 22. pobjedu u 23 susreta protiv Lokomotive. Ova jedna utakmica koju 'modri' nisu dobili bila je remi. Lokomotiva nikad nije slavila protiv Dinama.

Hrvatski prvak sljedeću utakmicu igra protiv Juventusa u sklopu Lige prvaka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica