Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bijač 'spustio roletu'! Mladost Jugu zabila tek jedan jedini gol

Bijač 'spustio roletu'! Mladost Jugu zabila tek jedan jedini gol
2

Pokretljiva obrana na čelu s odličnim Markom Bijačem nije davala prostora napadačima Mladosti i gosti jednostavno nisu imali rješenja. Jug je pobijedio Mladost rezultatom 7-1

VIDEO

Jug CO u prvoj je utakmici finala doigravanja za prvaka Hrvatske uvjerljivo svladao zagrebačku Mladost rezultatom 7:1 (1:0, 3:0, 2:0, 1:1) i tako mirno odlazi na uzvrat koji se igra za tri dana u Zagrebu.

Kako je i najavljivano prije utakmice, obrana aktualnog prvaka Hrvatske funkcionira izvrsno što je potvrđeno i večeras. Jugaši su u 32 minute utakmice primili samo jedan jedini gol i to tri i pol minute prije kraja. U finalnim serijama, takav obrambeni učinak sigurno je raritet.

Pokretljiva obrana na čelu s odličnim Markom Bijačem nije davala prostora napadačima Mladosti i gosti jednostavno nisu imali rješenja.

Razlika je mogla biti i puno veća da na golu Mladosti nije bilo Frana Vićana, koji je svoju momčad spasio rezultatske katastrofe, posebno u prve dvije četvrtine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odigrali smo fantastičnu obranu i to me posebno veseli. Još da nije bilo Vićana i velikog broja pogođenih stativa, rezultat je mogao biti i veći u našu korist. Idemo u Zagreb po drugo pobjedu pa da u Gružu proslavimo obranu naslova prvaka -  kazao je nakon utakmice Maro Joković, stoji na službenoj stranici Juga.

Utakmica je počela minutom šutnje u spomen na preminulog Vlada Kobešćaka, prvog predsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza i dugogodišnjeg čelnika zagrebačke Mladosti.

JUG CO – HAVK MLADOST 7:1 (1:0, 3:0, 2:0, 1:1)

Dubrovnik, bazen u Gružu.

Gledatelja 300.

Suci: Joško Prančić i Robert Tiozzo (obojica iz Splita).

JUG CROATIA OSIGURANJE: Bijač (9 obrana), Macan, Fatović, Lončar, Joković, Garcia, Marković 2, Ivanković, Pavličević, Benić 1, Perrone 2, Obradović 1, Popadić, Vrlić 1. Trener: Vjekoslav Kobešćak.

HAVK MLADOST: Vićan (10 obrana), Bukić, I. Milaković, Zović, Biljaka, Brlečić, Vlahović, Lazić 1, Pavičić, Paškvalin, Valečić, Bašić, Marcelić, Smolčić. Trener: Ratko Štritof.

Igrač više: Jug CO 2/5, HAVK Mladost 0/8
Peterci: Jug CO 2/2, HAVK Mladost –

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića