Obavijesti

Sport

Komentari 206

Bila bi mu četvrta: CR7 favorit za osvajanje Zlatne lopte '16.

Bila bi mu četvrta: CR7 favorit za osvajanje Zlatne lopte '16.
1

Nije samo Ronaldo favorit za osvajanje titule najboljeg na svijetu. Tu je i Zinedine Zidane, koji je u svojoj debitantskoj sezoni osvojio Ligu prvaka, a lovio je Barcelonu sve do zadnjeg kola

VIDEO

Cristiano Ronaldo je favorit kada je u pitanju osvajač ovogodišnje Zlatne lopte (Ballon d'Or) nakon što je postao heroj finala Lige prvaka, piše španjolska Marca.

Portugalac je u subotu navečer osiguravši 'undecimu' Realu pokazao zašto bi trebao biti pobjednik dodjele za najboljeg igrača svijeta. Zabio je pobjednički penal te osvojio svoju treću Ligu prvaka. Također, zabio je 51 gol ove sezone - 35 u La Ligi i 16 u Ligi prvaka. Time je postao jedini igrač u povijesti koji je šest sezona zaredom zabio iznad 50 golova.

- Pa čak ni Barcelonin Luis Suarez, koji je osvojio Zlatnu kopačku, nije uspio prestići Portugalca u utrci za Zlatnu loptu - piše Marca pa nastavlja:

- Ustvari, na Camp Nou su svjesni neizbježnosti Ronaldova osvajanja Zlatne lopte.

I kladioničari se slažu s takvom tezom, Ronaldo je po kladionicama favorit za osvajanje Lopte. Uobičajeno je da velika natjecanja određuju pobjednika, a Ronaldo je to ostvario osvojivši Ligu prvaka. Pa ipak, pred nama je i Euro, a sljedećih nekoliko mjeseci Ronaldo će, kao kapetan Portugala, još malo dokazivati zašto bi baš on trebao osvojiti svoju četvrtu Zlatnu loptu.

Nije samo Ronaldo favorit za osvajanje titule najboljeg na svijetu. Tu je i Zinedine Zidane, koji je u svojoj debitantskoj sezoni osvojio Ligu prvaka, a lovio je Barcelonu sve do zadnjeg kola. On bi, kao i Luis Enrique kada je debitirao na klupi Barcelone, mogao osvojiti nagradu za najboljeg trenera godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 206
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu