Obavijesti

Sport

Komentari 11

Bila bi to momčad velikana: Ovi igrači mogli bi igrati za Chape

Bila bi to momčad velikana: Ovi igrači mogli bi igrati za Chape
1

Malo smo se poigrali i razmislili tko bi još osim Ronaldinha i Riquelmea mogao pomoći Chapecoenseu u teškim trenucima. I dobili smo dio megamomčadi. Milina

VIDEO

Rijetkim ljudima je grad Chapeco nešto značio prije tragične nesreće u kojoj je poginulo 19 nogometaša Chapecoensea. Mnogi nikad nisu ni čuli za grad, ne bi ga znali pokazati na karti... No, nesreća je ujedinila ljudska srca diljem zemaljske kugle, a u klubu je ostala tišina i praznina.

- Kako sada dalje kada nemamo igračkog kadra? - zapitali bi se u Chapecoenseu.

Prvi korak je ostvaren - Ronaldinho je izašao iz mirovine kako bi igrao za brazilski klub, a Riquelme se sprema učiniti istu stvar. To su dvojica. Malo smo se poigrali i razmislili tko bi još mogao pomoći Chapecoenseu u teškim trenucima. I dobili smo dio megamomčadi.

Dida

Soccer - UEFA Champions League - Round of 16 - First Leg - AC Milan v Manchester United - Stadio Giuseppe Meazza

Legendarni golman Milana Nelson Dida (43) aktivno je igrao nogomet do prošle godine. Nedavno je objavio video na kojem je pokazao da je još uvijek u punoj formi.

Maicon

REUTERS/PIXSELL

Maiconu je 1. srpnja istekao ugovor s Romom i trenutno je bez ugovora. Ima li boljeg načina za zaokružiti bogatu karijeru od igranja za Chapecoense.

Roberto Carlos

Soccer - UEFA Champions League - Group C - Borussia Dortmund v Real Madrid

43-godišnji lijevi bek Roberto Carlos još je ove godine igrao za indijski sastav Delhi Dynamos i nije ispao iz forme. Bivša zvijezda Reala svojim bi dolaskom podignula cijeli događaj na novu razinu.

Felipe Melo

Football Soccer - Inter Milan training session - Sparta Prague v Inter Milan - UEFA Europa League group stage - Prague, Czech Republic

Angažman Felipea Mela u Interu bliži se kraju. 33-godišnji Brazilac je postao višak u gradu mode, a njegova agresija i kompaktnost na sredini terena uvelike bi pomogla Chapeu.

Steven Gerrard

REUTERS/PIXSELL

Bivši kapetan Liverpoola i legenda kluba Steven Gerrard (36) baš je nedavno otišao u zasluženu mirovinu. Odradio je sezonu i pol u LA Galaxyju i zaključio karijeru tako da je još uvijek u pogonu. Idealan kreator sredine terena za Chape.

Eidur Gudjohnsen

Soccer - Barclays Premier League - Tottenham Hotspur v Arsenal - White Hart Lane


 

Islandska zvijezda Eidur Gudjohnsen je već dovođena u vezu s Chapecoenseom nakon tragične nesreće. Moglo bi se dogoditi da zaista i zaigra u Brazilu, bila bi to divna gesta.

Clarence Seedorf

BOTAFOGO DRAWS WITH GOIAS IN BRAZILIAN LEAGUE

Jedan od najboljih veznjaka svoje generacije Clarence Seedorf (40) nije aktivan već dvije godine. No u to vrijeme nije prestao trenirati. Pokazao je to više puta, na humanitarnim utakmicama je uglavnom nezaustavljiv. On i Gerrard u vezi? Milina.

Didier Drogba

REUTERS/PIXSELL

Bjelokošćanin Dider Drogba (38) je još uvijek aktivan, a pošto je poznat po svojem humanitarnom radu bilo bi lijepo vidjeti ga na još jednom humanitarnom djelu. U dresu Chapecoensea.

Emmanuel Adebayor

PIXSELL

Internacionalac Toga Emmanuel Adebayor (32) je slobodan igrač i prelaskom u Chapecoense pokazao bi svijetu da je ipak nešto više od pukog nogometaša koji samo traži zaradu. Nešto što je sad radio. Emmanuel, vrijeme je za dobra djela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani