Obavijesti

Sport

Komentari 11

Bilić u obrani Wengera: Nitko ne zaslužuje takav progon!

Bilić u obrani Wengera: Nitko ne zaslužuje takav progon!
1

Svi možemo dobiti otkaz, naravno, i možemo prihvatiti fer kritike, ali neke prelaze granicu i to onda postaje 'lov na vještice'.Nitko to ne zaslužuje, pogotovo ne Arsene, rekao je Slaven Bilić

VIDEO

Arsenalov trener Arsene Wenger ne zaslužuje biti žrtva nezasluženog 'lova na vještice', naglasio je West Hamov trener Slaven Bilić. Wenger je pod velikim pritiskom nakon što su topnici deset bodova iz avodećeg Chelseaja i nakon što su izgubili 5:1 od Bayerna u Ligi prvaka.

Francuzu na kraju sezone istječe ugovor, a Bilić je u kolumni za Evening Standard napisao:

- Volio bih reći nešto o Arseneu Wengeru i kritikama. OK, to je dio posla i sve to, ali na kraju, nekad je to previše - napisao je Slaven i nastavio:

- Svi možemo dobiti otkaz, naravno, i možemo prihvatiti fer kritike, ali neke prelaze granicu i to onda postaje 'lov na vještice'.Nitko to ne zaslužuje, pogotovo ne Arsene. Ne možete reći da je on stvorio Arsenal jer taj klub ima veliku povijest i blizu je vrhu godinama - nadodao je Bilić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao boljku modernog nogometa istaknuo je - društvene mreže!

- Činjenica je da je u modernom dobu odveo klub na višu razinu i održao ga tamo. Društvene su mreže jako pridonijele napetosti i ne razumijem uvjerenje nekih da bi što više zarađuješ, trebao biti imuniji na kritike. Nije važno zarađuje li Arsene milijun funti ili pet milijuna, i on je čovjek. I ne radi ovaj posao zbog novca - kaže Slaven.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu