Obavijesti

Kolumne

Komentari 7

BIRTIJA: Vrati se, Tonči, HOO te zove, zove, vrati se, Tonči

Treba nam predsjednik HOO-a koji će otići, ne kod Milanovića i Jovanovića, nego kod onih koji ne naređuju, samo naglas razmišljaju, a onda se ti prijedlozi uvaže

VIDEO

Hrvatskom olimpijskom odboru danas trebaju odlučan lider i napuštanje programa financiranja rekreacije odraslih u ime nešto ozbiljnije rekreacije djece i mladeži. Po nešto strožijim kriterijima, rekreacija odraslih je svaki plasman ispod desetog mjesta u svijetu ili Europi. Ne vidim zašto bi to HOO plaćao.

Kakav god bio, što god o njemu mislili, Vrdoljak je odlučivao. A to s odlukama... Ako je 51 prema 49 za dobre odluke, u redu je. Recimo da smo, dok je još sjedio u fotelji, Tonči i ja bili kao Dektiva i Matan, s tim da vjerojatno obojica mislimo da smo Matan. Na kraju, izbaciše ga iz sedla (iako ima indicija da su ga izbacili samo zato što mu se više nije dalo biti u sedlu pa se kao Šunje otišao malo odmoriti), sjeli smo, popili piće, nikad tu nije bilo zle krvi. 

Ali da je Tonči danas u sedlu i da ima volje srediti to što Jovanović zove močvarom, Vrdoljak bi to odradio bolje nego onomad Šajber. Isto tako bi sredio i bilo kakvu frkicu oko predsjednika. Ali ne treba nam danas predsjednik HOO-a koji će biti dovoljno pametan da stalno kuka kako nema dovoljno para da tamo neki turisti predstavljaju Hrvatsku na natjecanju koje ne zanima ni cijelu sportaševu obitelj. Treba nam predsjednik HOO-a koji će otići, ne kod Milanovića i Jovanovića, nego kod onih koji ne naređuju, samo naglas razmišljaju, a onda se njihovi prijedlozi uvaže. 

Predsjednik HOO-a treba otići tim ljudima i stvoriti sve preduvjete da tajkuni koje narod ne može smisliti imaju interesa investirati u dječji sport. Ionako im “je vrijeme”, zreli su da savjest radi jače nego inače. Svaku kunu koju nekakvi stari prdonje, a stari prdonje ne moraju biti stariji od trideset, potroše na turizam, treba dati djeci i mladeži. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svakog vikenda treba puniti sve dvorane sagrađene u Hrvatskoj, a povremeno i stadione. Trebamo predsjednika HOO-a koji će od školskog sporta napraviti svetinju, a onda će se mediji po sili zanimanja publike lako pridružiti i od najboljih mladih sportaša napraviti uzore i djeci i omladini. 

Sponzori bi bili ludi za takvima...

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang